Mainoo: »En ubeskrivelig følelse«

Kobbie Mainoo var tæt på at blive matchvinder i dagens kamp mod Liverpool med sit første mål på Old Trafford. Han udtalte sig efter kampen til Sky Sports.

18-årige Kobbie Mainoo spillede en hovedrolle i dagens kamp mod Liverpool. Han scorede målet til 2-1 efter 67 minutter, efter han også havde været med til at føre bolden frem i en omstilling.

Det var hans tredje mål for United, men det første på Old Trafford. De to første blev scoret hos Newport County i FA Cup i januar 2024, samt hos Wolves fire dage senere i Premier League.

Mod Wolves blev han oven i købet matchvinder. Det blev dog ikke gentaget i dagens kamp, da Mohamed Salah udlignede på et straffespark. Endnu et, fristes man til at sige.

Kobbie Mainoo udtalte sig efter kampen til Sky Sports.

– Jeg er skuffet, må jeg være ærlig at sige. Jeg synes, vi var rigtigt gode i anden halvleg. Drengene lavede små fejl, og hvis vi får styr på fejlene, så vinder vi kampen, siger Mainoo.

– Det er en ubeskrivelig følelse at score mit første Old Trafford mål, og at gøre det i denne kamp er endnu mere specielt. Vi fik dog ikke de tre points, og det er det vigtigste.

Mainoo er også spurgt om Uniteds muligheder i resten af sæsonen.

– Der er mange vigtige kampe tilbage for os, og vi skal gøre vores bedste og stå sammen som en gruppe.

Mainoos flotte mål og øvrige højdepunkter fra dagens kamp kan ses nederst i denne artikel.

Forrige artikel

Karakterbogen: Få lysglimt vinder et point for United

Næste artikel

Resumé: United er heldige og sikrer sig et point mod Liverpool

ANNONCE