Målscorer-Fernandes: Jeg vil tælle trofæer, ikke mål

Bruno Fernandes var glad for sit mål mod Brentford, men portugiseren vil hellere vinde trofæer end at have gode personlige stats.

Manchester United vandt til aften 3-0 over Brentford på Old Trafford, og det var med Bruno Fernandes tilbage på måltavlen, der scorede sit første mål efter 10 kampes måltørke i alle turneringer for Manchester United.

Portugiseren prioriterer, efter eget udsagn, trofæer højere end sine personlige statistiskker.

– Det er lang tid siden, jeg har scoret. Selvfølgelig er jeg glad, men mine personlige statistikker betyder ikke noget for mig. Jeg vil tælle trofæer, ikke mål.

Aftenens kamp var den sidste af slagsen på hjemmebanen, hvor United ikke ligefrem har været imponerende i denne sæson, og derfor ønskede Bruno at slutte godt af foran hjemmepublikummet.

– Vi ønskede at levere et godt resultat og en god præstation i sæsonens sidste hjemmekamp. Vi ved, at vores standarder ikke har levet op til forventningerne, men vi sluttede godt her i den sidste hjemmekamp. Vi har flere kampe endnu, så dem fokuserer vi på.

– Vi ved, at vi altid skal give noget tilbage. Tilskuernes støtte har været fantastisk. Vi ved, at vores sæson ikke har været på det niveau, den skal være, men der er intet andet for, end at slutte på den bedst mulige måde – vinde kampe, og bagefter kan vi tænke på næste sæson.

Bruno Fernandes har med sit mål i aften scoret 10 mål og lavet seks assister i 34 Premier League-kampe i denne sæson. Portugiseren mangler fortsat at løfte sit første trofæ i United-trøjen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel
Cristiano Ronaldo

Karakterbogen: Flot farvel-præstation og portugisisk kvalitet

Næste artikel

Rangnick: I sidste ende er jeg ikke tilfreds med det overordnede resultat

ANNONCE