Karakterbogen: Hannibal var et frisk pust

Middelmådige præstationer kendetegner endnu en gang karakterbogen. En ung fransk-tunesisk midtbanespiller viste sig dog flot frem i opgøret mod Burnley lørdag aften.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

André Onana – 6

Onsdag aften i München var hård for vores nye keeper, og han havde brug for en god oplevelse i dag, hvilket han fik. Han er god med fødderne og var det naturligvis igen i aften. Derudover viste han sikre hænder i flere situationer.

Diogo Dalot – 6

Fik tildelt et meget tidligt gult kort, men det håndterede han upåklageligt. Spillede sig stille og roligt op i løbet af kampen. Backen havde et flot indlæg mod Højlund i starten af 2. halvleg, som burde have givet ham en assist.

Victor Lindelöf – 5

Gik i flere situationer op og blev et ekstra led på midtbanen, når United var i boldbesiddelse. Det gik fint i nogle situationer, mens det i andre situationer skabte usikkerheder. Generelt en solid kamp fra svenskeren.

Jonny Evans (Ud 89′) – 7

Sidst Evans startede inde for Manchester United var i 2015. I dag var hans kamp nr. 200 for klubben. Personligt synes jeg, det er skønt at se ham i United-trøjen igen. Han får desværre ikke sit mål til 1-0. Derimod stod han bag den meget flotte assist til kampens enlige mål. Stærk kamp af den 35-årige midtstopper.

Sergio Reguilón (Ud 79′) – 6

Man kan ikke sætte en finger på Reguilóns arbejdsiver og udstråling. Sparker et perfekt hjørnespark ved det underkendte 0-1-mål.

Casemiro – 6

Han har set bekymrende tung ud i starten af denne sæson. I dag lignede han, som kampen skred frem, mere den spiller, som vi så i hans første sæson i klubben. Mere af det, tak.

Scott McTominay – 5 

Jeg var overrasket over, at han fik chancen fra start i dag, efter hans sløje indhop mod Bayern München. Var hele kampen igennem lige et halvt skridt efter sine modstandere, men ellers leverer han det, man kan forvente. Jeg har dog svært ved at se ham som en mere eller mindre fast spiller på Erik ten Hags hold.

Bruno Fernandes – 6

Havde sit udgangspunkt på højrekanten i det meste af kampen, hvilket ikke er en position, hvor han for alvor kommer til sin ret. Han har tidligere udfyldt den tilfredsstillende, hvilket han gjorde igen i dag. Målet er vanvittigt godt sparket ind. Tårnhøjt teknisk niveau, som bringer minder frem om en vis hollænder, som var med til at vinde vores seneste mesterskab. Han er så vigtig for det her mandskab, fordi han kan skabe mål ud af ingenting.

Hannibal Mejbri – 7 (Kampens spiller)

Den unge midtbanespiller var et frisk pust til United-holdet. Han ser ud til at have gode relationer med sine holdkammerater, og han indgik i flere fine kombinationer undervejs i kampen. Han var dygtig til at finde rum på banen og rotere med Bruno i momenter. Livlig og energisk indsats.

Marcus Rashford – 5 

Når han lykkes med sine driblinger, så er han blandt de bedste i verden. Når han ikke gør, not so much. I dag var desværre en af de dage. Han mangler skarphed i dag, og der er for mange halve chancer, der løber ud i sandet.

Rasmus Højlund – 6

Jordan Beyer i Burnleys midterforsvar havde ret godt styr på ham i 1. halvleg, men det blev bedre efter pausen. Han tager mange af de rigtige løb, men han mangler, ligesom Rashford, desværre stadig den sidste skarphed – en Højlund i topform mistimer ikke Dalots flotte indlæg i starten af 2. halvleg. Hans holdkammerater bliver bedre og bedre til at finde ham. Han skal nok score mange mål i United-trøjen.

Indskiftninger:

Raphaël Varane (Ind 79′) – UB

Sofyan Amrabat (Ind 89′) – UB

1 kommentar
 1. Spot on mht karaktererne i aften individuelt, men selve hold præstationen er en karakter under gennemsnittet.

  Hannibals presspil er stærkt og han bringer mere dynamik ind på holdet også uden bold.

  Onana fik lidt oprejsning, dog laver han et “tigerspring” på bolden der virkede en smule komisk, men et clean sheet er et clean sheet, stærkt.

  Bruno er min MOM, det tekniske niveau på sejrsmålet var verdensklasse.

  Jeg har bare et problem med Rashfords attitude undervejs, han gad f.eks ikke gøre sig spilbar ved et indkast i højre side hvor han bare peger at Dalot skal kaste bagud, det gør Dalot så men i den efterfølgende spilsekvens bliver bolden spillet dybt i retning af Rashford men der gad han heller ikke engang løbe dybt og i det mindste jagte bolden, han slog bare ud med armene…kritisabel, når tingene ikke helt lykkes for Rashy bør han arbejde knaldhårdt istedet i holdets tjeneste, vi har ikke råd til den slags luksus attitude lige nu, det sender det forkerte signal i min optik.

  Der viser Højlund til gengæld at vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne, kun lidt lykkes idag, men hans arbejdsindsats og indstilling kan ikke kritiseres på nogen måde, det skal nok blive godt når han lærer timingen og tempoet i Premier League at kende og holdkammeraterne lærer hans løb bedre at kende.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fernandes: Vi tager de tre point

Næste artikel

Johnny Evans: Den bedste dag i mit liv.

ANNONCE