Karakterbogen: Indskiftere gjorde forskellen

Ikke alle kan være lige tilfredse med deres præstation trods sejr mod Omonia FC.

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 4

Spanieren havde reelt intet at lave, men lukkede alligevel to mål ind, hvoraf den første var et, hvor han blev passeret for let ved nærmeste stolpe.

Diogo Dalot – 6

Var nok ikke så involveret, som han kunne have ønsket sig, men leverede stadig en fin indsats, som han egentlig har gjort hele sæsonen indtil videre.

Victor Lindelöf – 4

Havde problemer med nogle af de hurtige Omonia-angribere og så smed han også bolden væk ved 2-3-målet.

Lisandro Martínez – 7

Har etableret sig som den ultimative alpha i Uniteds forsvar. Stærk i duellerne. Endnu stærkere i spillet med bolden. Flot indsats.

Tyrell Malacia – 3

Direkte skyld i 1-0-målet, hvor han nærmest enemand er skyld i værternes scoring. Fik et dumt gult kort. Smed mange bolde væk. Blev derfor fortjent byttet i pausen.

Casemiro – 5

Gjorde, hvad han skulle mod et miniputhold. Absolut intet andet. Så kan man, med hans meritter og status, ikke kommer højere op end et 5-tal.

Christian Eriksen – 5

Samme kan siges om Eriksen, der har været en af Uniteds bedste i denne sæson, men torsdagens kamp var ikke hans bedste. Man så dog glimter af fint boldspil.

Antony – 7

Ikke alt lykkedes for den brasilianske troldmand, men i en kollektivt svag første halvleg var han den eneste United-mand, der kontinuerligt prøvede, og det kaster pluspoint af sig i min bog.

Bruno Fernandes – 5

Havde de rigtige intentioner, men de sidste marginaler var ikke med portugiseren.

Jadon Sancho – 4

“Den, der har evnerne, har magten,” siger man. Det betyder, at når man er så dygtig en udfordrer som Sancho, så skal man udfordre. Og det gør han bare ikke i øjeblikket. Derfor en dårlig præstation.

Cristiano Ronaldo – 4

Pluspoint for ærgerrighed og assisten til Rashford, men hold nu op, hvor han brænder alt, alt for meget. Mon ikke, Martial starter på spids i weekenden.

Luke Shaw – 6

En klar forbedring af Malacia, hvor hans samspil med Rashford fungerede rigtig fint ude på venstrekanten. Banker også på til en startplads i PL.

Marcus Rashford – 9 (Kampens spiller)

Er det for meget at give et 9-tal, når man blot er indskifter i en EL-kamp mod cypriotiske miniputter? Måske. Men han lavede to flotte mål og en assist og var bare klart banens bedste.

Anthony Martial – 8

Kom også ind med en masse ærgerrighed og scorede et flot mål. Bliver fedt at se, om han kan fortsætte videre på den flotte preseason, han havde i sommer.

Fred og McTominay er udenfor bedømmelse.

Forrige artikel

Erik ten Hag: Martials skader har haft betydning for vores præstationer

Næste artikel

Manchester United træner på Cypern i dag

ANNONCE