Karakterbogen: James kampens spiller i middelmådig holdpræstation

Der var både gode og mindre gode præstationer i aftenens kamp mod Newcastle. Se vores karaktergivning herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

David de Gea – 6
Startede ikke kampen vildt overbevisende, men fik efter 1-1-målet spillet sig gevaldigt op, og lavede en del flotte redninger. Kunne måske godt have hevet sig op på en 7’er.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Er blevet bedre til at komme med offensivt, men ukarakteristisk for “Spiderman”, gav han for meget væk til Allan Saint-Maximin, der havde totalt fri leg på den side af banen.

Harry Maguire – 6
Har en del mere ære af kampen, end jeg ser folk på sociale medier give ham kredit for. Ved 1-1-målet er det bestemt ikke hans skyld, at hans ufokuserede holdkammerater ikke fik opsamlet hans clearing. Få svipsere her og der, men generelt godkendt præstation fra kaptajnen.

Victor Lindelöf – 7
Når man får så meget kritik, som han gjorde efter West Brom-kampen, fortjener han også at blive rost for i dag. Laver ikke rigtigt nogle fejl og var udmærket på bolden. Præcis, som en god Victor Lindelöf-kamp plejer at være.

Luke Shaw – 7
Englænderen fortsætter bare sin enormt gode form, og i dag var han også god. Var solid defensivt og gik fint med offensivt. Ingen tvivl om, at han er førstevalg på venstrebacken, selvom Alex Telles ikke har gjort meget galt.

Nemanja Matic – 6
Har på overraskende vis en fod med i både 2-1- og 3-1-målene, hvor han kom fint med offensivt. Var dog til tider for langsom på bolden.

Fred – 5
Fik leveret et kæmpestort stykke arbejde og erobrede enormt mange bolde, men han smed simpelthen også for mange væk, og han skal til at lære, at han skal stoppe med at lave så mange langskud, når de er af så ringe kvalitet, som de er.

Daniel James – 8 (Kampens spiller)
James hiver sig hele vejen op på en 8’er-karakter, for udover at levere en fed, energisk præstation, endda med mål til, har han bevist, hvordan man skal agere i dårlige formperioder. Hårdt arbejde og fokuseret mentalitet har sendt waliseren i form igen, og selvom han måske ikke er første mand på holdkortet, beviste han i aften, at han har fortjent en fremtid i Manchester United.

Bruno Fernandes – 6
Nogen videre køn kamp spillede den portugisiske magnifico ikke i dag, men i vanlig Bruno-stil fik han alligevel hevet et mål og en assist hjem, og så er alt jo, som det plejer.

Marcus Rashford – 7
Ligesom James i den anden side var Rashford fint energisk og viste fedt gåpåmod. Scorede et fedt mål, der symboliserer alt det, han står for som spiller, og så trækker det også op, at han vandt straffesparket, der førte til 3-1-målet.

Anthony Martial – 3
Ligeså positive karakterer kan vi desværre ikke sende Martials vej. Sidst, jeg gav karakterer, fik han faktisk et 1-tal, men så slemt er det trods alt ikke helt i dag, da han var bedre i opbygningsspillet og havde et okay forsøg på mål. Men det er bare ikke meget, hvis noget overhovedet, der kommer fra Anthony Martial. Han kunne lære fra Daniel James’ mentalitet og kæmpe sig igennem de hårde perioder. Men dem har han haft før, og han skal nok blive god igen.

Mason Greenwood – 6
Fik vist sig fint frem med en afslutning og gode driblinger, men afgørende blev det heller aldrig.

Debutant Shola Shoretire og Juan Mata er udenfor bedømmelse.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

God anden halvleg sikrede sejr over Newcastle

Næste artikel

Jublende Daniel James: Det er et vendepunkt for mig

ANNONCE