Karakterbogen: Nederlag mod Arsenal i en tam kamp

Det blev heldigvis ikke en stor nedsabling, som mange havde spået inden kampen blev fløjtet op. Dog stadig et nederlag, og selv med 1-0 var det aldrig rigtigt tæt.

Foto: Michael Regan/Getty Images

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Onana – 7 (MOTM)

Efter en usikker kamp sidst, så Onana stærk ud i dag. Var overbevisende med fødderne, og leverede nogle flotte redninger. Intet han kan stille op ved deres mål, men United taber altså kampen 1-0. Derfor bliver det højest til 7.

Wan-Bissaka (Ud 87) – 4

Han ser bedre når han spiller på hans vante højreback. På trods af en lidt bedre præsentation end mod Palace, spillede han dog stadig ikke særligt godt i dag. Ved Arsenals scoring sætter man også spørgsmålstegn til, om han kunne have gjordt det bedre.

Evans (Ud 75) – 5

Udemærket kamp af Evans, som ved hvad han kan og ikke kan. Han har begrænsninger, som vi alle kan se, her spiller hans alder særdeles ind. Men hans rutine bær ham langt og er rolig og sikker i de fleste indgreb.

Casemiro – 4

Er kraftigt involveret i Arsenals scoring, hvor han ikke formår at komme op på linje med forsvarskæden, så Havertz er dermed ikke offside. En simpel detalje, som koster dyrt. Der fralægges måske en smule skyld i og med han jo er midtbanespiller af natur, men derfor skal en spiller med hans rutine stadig gøre det bedre – også helt generelt.     

Dalot – 6

Syntes Dalot spiller en fin kamp, og vikariere flot på venstre back. Generelt havde han godt styr på Saka, og havde også nogle gode fremdrev med bolden mod Arsenals banehalvdel.

Mainoo – 6

Stor bidrager til at United denne kamp, havde mere boldbesiddelse end Arsenal. Han er rolig og meget overbevisende med bolden for fødderne. Er dog ikke katalysator for de helt store offensive indgreb, hvor Arsenal stod godt imod. Men for hvad Mainoo’s rolle er som bold-fordeler, gør han det godt.

Amrabat (Ud 87) – 6

En god kamp af Amrabat, som viser snert af den spiller man formåede skulle løfte Uniteds midtbane til denne sæson. Der var nogle få tekniske sløvheder, men generelt viste han sig fornuftigt frem i dag.

Amad (Ud 70) – 6

Jeg syntes at Amad, spillede en virkelig god første halvleg. Han udfordrede sin mand med høj klasse, og havde mange vellykkede aktioner. Han fik et skrub i slutningen af første halvleg, og bar tydeligt det med sig videre i anden halvleg hvor han ikke så nær så skarp ud.

McTominay – 5

Uniteds anfører for denne kamp. Spillede en middelmådig kamp, og satte ikke det store indtryk. Stor arbejdsindsats som vanlig og en værdig anfører, men teknisk ikke noget at skrive hjem om.

Garnacho – 6

Selvom det til tider er en smule frustrerende at Garnacho, ikke spiller bolden til sine medspillere mere, syntes jeg dog han var et positiv i dag. Han lignede sit vanlige selv, udfordrede konstant sin mand og var fuld af gåpåmod. Mangler større overblik og slutprodukt, men var Uniteds største trussel i dag.

Højlund (Ud 88) – 4

En mere eller mindre tam kamp fra Højlund vurdere jeg. Saliba havde godt styr på ham hele kampen, og generelt ser man ham jo ikke nok. Det var meget hårde arbejdsvilkår, og flere gange tager han faktisk fine løb, men enten ser de ham ikke eller så vælger de at gå selv.

Antony (Ind 70) – 5

Gør ikke det store væsen af sig, og bliver ikke farlig eller gør optræk til det store på de 25 minutter han nåede at spille.

Kambwala (Ind 75) UB

Men så faktisk fornuftig ud på de små 20 min han fik.

Eriksen (Ind 87) – UB

Forson (Ind 87) – UB

Wheatley (Ind 88) – UB

Erik ten Hag – 5

United var egentlig godt defensivt struktureret under kampen, set fra et taktisk perspektiv. Havde spil med bolden, men blev aldrig for alvor farligt eller spændende. 14 nederlag i sæsonen, og selv om præstationen var tilsvarelig, er det stadig et fortjent nederlag.

Skriv et svar
Forrige artikel

Ten Hag: »Det starter altid med den rette indstilling«

Næste artikel

Keane: »Jeg håber Erik ten Hag får mere tid«

ANNONCE