Keane: »Jeg håber Erik ten Hag får mere tid«

Roy Keane opfordrer Manchester United til fortsat at støtte Erik ten Hag og give ham mere tid til at vende klubbens skæbne trods endnu et skuffende resultat.

Efter kampen mellem Manchester United og Arsenal var flere eksperter samlet i Sky Sports’ studie. Blandt disse eksperter var de United-legenderne Roy Keane og Wayne Rooney.

Der blev snakket om forskellige ting fra kampen, som endte 0-1 i Arsenals favør. Roy Keane udtalte under samtalen, at han ikke ser cheftræneren forlade sin post lige foreløbigt.

– Jeg håber han [Erik ten Hag] får mere tid, sagde han.

Han understregede dermed sin støtte til ten Hag, som han ønsker får flere chancer for at vise sit værd i fremtiden.

Ireren pegede også på den lange skadesliste, der har udfordret truppen i løbet af sæsonen, som grundlag for det fortsatte samarbejde. Nøglespillere som kaptajn Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Lisandro Martinez og Harry Maguire var alle utilgængelige ved Arsenals besøg.

Efter at have set Ten Hag være meget optimistisk i sit interview efter kampen, forsvarede Keane ham med at han godt kunne se hvor manageren kom fra.

– Han er en erfaren manager, forklarede Keane til Sky Sports.

– (Det er) bestemt ikke nemt at blive interviewet efter kampen, hvor statistikkerne for holdet er så dårlige. Rekordnederlagene, hvor de er i tabellen, deres problemer i Europa…

– Ja, de har en pokalfinale om et par uger, det er et hårdt interview. Han forsøger at være positiv. Det er vanskelige spørgsmål, han får, sagde han.

Efter kampen ligger Manchester United fortsat på en 8. plads, imens Arsenal genindtaget 1. pladsen i ligetabellen.

Skriv et svar
Forrige artikel

Karakterbogen: Nederlag mod Arsenal i en tam kamp

Næste artikel

Eksperter er ude med heftig kritik af Casemiro

ANNONCE