Karakterbogen: Offensiven underpræsterede mod Crystal Palace

Defensiven fungerede fint, men offensiven var rusten, da Manchester United spillede uafgjort mod Crystal Palace til aften. Læs skribentens vurderinger af spillerne herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 7

David de Gea diskede op med to klasseredninger, og han var chanceløs, da Crystal Palace gjorde det til 1-1. Fejlfri i sit spil med fødderne.

Aaron Wan-Bissaka – 7 (Kampens spiller)

Har to afgørende indgreb i kampen, hvor han med sine karakteristiske glidende tacklinger får afværget to farlige situationer. Får stoppet Zaha til allersidst og hjælper holdet med at undgå den ultimative skuffelse.

Raphaël Varane – 7

Jeg synes, at Varane gør en god figur i dagens opgør. I samarbejde med Martinez får han stoppet Palace-offensiven så tidligt, at de set over hele kampen ikke bliver nævneværdigt farlige.

Lisandro Martinez – 7

På trods af resultatet var det også en solid præstation af Lisandro Martinez. God i sine indgreb og rolig på bolden.

Luke Shaw – 6

Defensivt fik Shaw lukket flot af for Zaha, men offensivt fik den formstærke englænder ikke sat sit præg på kampen. Begår et klodset frispark på et dårligt tidspunkt, som Michael Olise efterfølgende scorer på.

Christian Eriksen – 5 (ud 83′)

Christian Eriksen får lavet en flot assist, da han listede sig med frem og fandt Bruno Fernandes. Derudover leverer han ikke meget til United-offensiven i dag.

Casemiro – 6

Casemiro limede det hele sammen igen i aften, men han får desværre revet et dumt, men nødvendigt gult kort til sig, hvilket betyder at glipper topopgøret mod Arsenal på søndag. Skal score til sidst, da han kommer fri på hjørnesparket.

Antony – 2 (ud 70′)

Antony har vel sagtens kun et par gode offensiv aktioner til aften, mens resten tenderede til det tandløse. Skuffende indsats af brasilianeren.

Bruno Fernandes – 5

Bruno Fernandes spillede en meget typisk Fernandes-kamp til aften. Han spillede med høj risiko, og det var ikke det hele, der lykkedes, men han formår alligevel at komme på tavlen med en flot afslutning. Trækker sig i en tackling, som efterfølgende fører til, at Casemiro må indkassere sit gule kort.

Marcus Rashford – 4

Rashford skuffede til aften ligesom resten af offensiven. Han fandt Eriksen på flot vis, da United gjorde det til 1-0. Havde et par aktioner, hvor skyklapperne gik ned, hvor han med fordel kunne have spillet bolden til sine holdkammerater.

Wout Weghorst – 2 (ud 70′)

Havde en god aktion i starten af kampen, da han fungerer godt som opspilsstation og lægger bolden af til Bruno. Derudover var hollænderen noget nær usynlig i den resterende del af kampen, før han blev taget ud.

Fred (ind 83′), Garnacho (ind 70′) og Mctominay ind (70′) er uden for bedømmelse…

3 kommentarer
  1. Den største skuffelse for mig er faktisk Erik Ten Hag og hans manglende udskiftning af Casemiro. Casemiro spiller en noget nær perfekt kamp med en kommende karantæne hængende over hovedet, hvor han var tydeligt mindre aggressiv som det defensive anker, end han plejer at være. Det redder han ved sin gode forudseenhed og sin læsning af spillet.
    Det er et super-klodset frispark, han begår, da han vil forhindre en farlig situation, hvor han kommer for sent. Men hvorfor er han ikke skiftet ud inden!? Jeg forstår som sådan godt, at ETH ikke vil tabe grebet om den defensive midt, men ét point ude mod CP er ikke verdens undergang. Jeg mener godt, han kunne have skiftet Casemiro og Eriksen ud og ersttet med Mctominay, Fred eller Maguire for at få kontrol over den defensive del af midtbanen.
    Det er et kæmpe tab at mangle Casemiro på søndag, idet at Arsenals midtbanetrio er så forbandet stærke for tiden. Det har gjort en svær kamp endnu sværere, og nu frygter jeg, at vi ikke får noget med hjem fra Emirates..

  2. Den største skuffelse for mig uden tvivl Rashford…en meget sløj kamp fra hans side.

    Men det passer nok med at vores offensiv var langt under niveau, Weghorst er en kæmpe fejl signing, ved godt det er hårdt bedømt efter kun en kamp, men han er teknisk dårlig og meget stor i sine bevægelser…lover er ikke godt når han stort set ikke vinder en luftduel selvom han er et hovede højere end alle andre groft sagt.

    Antony skal til at vise hvorfor der er betalt så mange penge på ham….har spillet halv skidt længe nu

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Manchester United må nøjes med et point efter fantastisk Palace-kasse

Næste artikel

Utilfreds Ten Hag efter manglende 2-0-mål: Jeg må kritisere mit hold

ANNONCE