Utilfreds Ten Hag efter manglende 2-0-mål: Jeg må kritisere mit hold

Det var en utilfreds Ten Hag, der mødte pressen efter kampen mod Crystal Palace. Manageren kritiserer blandt andet sit hold for ikke at gå efter 2-0-målet nok.

Det blev en skuffende aften på Selhurst Park, hvor United kun formåede at få et enkelt point med hjem. Det har også fået Ten Hag til at kritisere sit hold, da han er utilfreds over manglen på et 2-0-mål.

– Vi bliver nødt til at investere mere for at få det andet mål og ikke være i et sted, hvor én heldig situation kan koste to point. Vi var oppe 1-0, og vi havde en masse rum til at ‘dræbe dem’ og gå efter mål nummer to i anden halvleg. Jeg så aldrig rigtig, at vi gik efter det.

Ten Hag forstår heller ikke helt, hvorfor United ikke gik efter det, da de havde de rigtige kreative kræfter inde.

– Det er svært at sige hvorfor. Jeg må kritisere mit hold. Bruno og Rashford på kanterne, Garnacho med masser af kreativitet, hurtighed og power og McTominay der trængte ind bag forsvaret.

McTominay blev nedlagt i Crystal Palace felt, som ved første øjekast lignede i straffespark. Det blev dog ikke dømt ved nærmere undersøgelse, da en Palace-spiller fik en fod på. Ten Hag accepterer også dommen, men vil ikke være i en position, hvor det kommer an på dommerkendelser.

– Vi må accepterer VAR’s beslutninger. Jeg ser mig selv i spejlet, jeg ser på mit hold, min egen præstation og siger, at hvis vi havde gjort mere for at få mål nummer to, så undgår man situationer hvor du afhængig af dommerkendelser.

Det, der ikke måtte ske, skete i kampen, hvor Casemiro helt til sidst fik raget et gult kort til sig, og derfor må sidde over til kampen mod Arsenal. Ten Hag er dog fortrøstningsfuld op mod Arsenal kampen.

– Casemiro er en rigtig vigtig spiller for os den her sæson, og han er grunden til, at vi er, hvor vi er, men sidste gang vi slog Arsenal var det uden ham. Det skal vi gøre igen.

Forrige artikel

Karakterbogen: Offensiven underpræsterede mod Crystal Palace

Næste artikel

Fernandes om skuffende uafgjort: Vi vidste det ville blive svært

ANNONCE