Karakterbogen: Rashford tager kampens spiller med sen overtidsscoring

Tirsdag aften bød på en sen julekamp mellem Manchester United og Wolverhampton. 1-0 sejren blev sikret med en sen overtidsscoring af Marcus Rashford, i en kamp, hvor også Eric Bailly og Nemanja Matic scorer høje karakterer.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 7

Spiller en fejlfri kamp med gode og vigtige redninger. Desuden må clean sheetet lune tiltrængt i defensiven.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Spiller en meget ambivalent kamp. Stensikker i defensiven med flere stærke aktioner, men er nærmest fraværende i offensiven. Det er virkelig denne del af spillet, Wan-Bissaka skal arbejde på.

Eric Bailly – 7

Eric Bailey var en fornøjelse at se spille i dag. Med bundstærke defensive indgreb, dominerede han både i luften og på jorden og sørgede for, at Wolverhampton aldrig kom frem til de helt store chancer.

Harry Maguire – 6

Spiller en solid kamp. Var god til at læse spillet og opsnappe flere bolde. Er som vanlig dominerende i luftspillet, men laver stadig klodsede og unødvendige frispark. Ender dog ustraffet i dag.

Alex Telles – 6 (Skiftet ud efter 45’)

Har to bolde i dybden og fire indlæg med Cavani som modtager i første halvleg, dog uden den største præcision. Er alligevel en væsentlig del af Uniteds offensive udtryk i første halvleg.

Paul Pogba – 5

Trods flere dumme boldtab og uskarpe afleveringer i første halvleg, har Pogba 20 gode minutter til sidst i kampen, hvor han både skaber chancer, har et skud og spiller hurtigere. Mere af det!

Nemanja Matic – 7

Spiller en fremragende kamp og ville nok have fået kampens spiller, hvis den endte uafgjort. Matic udfylder sin rolle til punkt og prikke. Han læser spillet, har stærke afleveringer frem i banen, agerer skraldemand og opsamlingsmand uden for feltet. God kamp af den gamle serber.

Bruno Fernandes – 5 (Skiftet ud i 95′)

Spiller en forholdsvis usynlig kamp, i Bruno Fernandes skala, men formår alligevel at lave en assist i de døende minutter. Tabte en del bolde på midten af banen og så desuden træt og brugt ud.

Mason Greenwood 4 – (Skiftet ud i 64’)

Har stadig ikke ramt niveauet fra sidste sæson. Kæmper en brav kamp, for at komme frem til chancer, men det ender for det meste uden slutprodukt.

Marcus Rashford – 7 (Kampens spiller)

Er utrolig synlig og veloplagt i de første 10-15 minutter med offensiv tilgang, gode driblinger og et enkelt skud. Er dernæst usynlig store dele af kampen. Men det er fuldstændig ligegyldigt når man afgør kampen dybt inde i overtiden. Tak for det Rashford!

Edinson Cavani – 5

Stod tit tæt opdækket og alene med Wolves’ trebackkæde. Derfor var det en svær kamp for El Matador, når indlæggene heller ikke sad der.

Indskiftede spillere: 

Luke Shaw – 6 (Indskiftet i 45’)

Kommer ind med et friskt pust og en stærk mental tilgang. Fortsatte desuden med at true i venstre side efter indskiftningen.

Anthony Martial – 5 (Indskiftet i 64’)

Har et par enkelte gode driblinger og temposkift i kontraene, dog uden et afgørende slutprodukt.

Scott McTominay – UB (Indskiftet i 95’)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Et positivt år resultatmæssigt

Næste artikel

Optakt: Det nye år skal fejres med en sejr

ANNONCE