Karakterbogen: Ronaldo tæt på den perfekte kamp i flot United sejr

Mange gode præstationer er at finde, da United slår Tottenham hjemme. Ronaldo klart bedst.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

 

David De Gea – 5

Står en fin kamp. Han var tæt på at rede straffesparket fra Harry Kane, og kunne intet gøre ved Maguire selvmålet.

Diogo Dalot – 6

Dalot var tilbage på holdet i dagens kamp. Fine takter både offensivt og defensivt. Spiller en kæmpe rolle i første halvleg, hvor han reder bolden på stregen, efter et hjørnespark fra Spurs.

Raphael Varane – 6

Læser spillet godt og holder Spurs fra flere chancer. Kan ikke gøre meget ved hverken det første eller andet mål.

Harry Maguire – 5

Han er skyld i 2-2 målet, da han uheldigt får sparken bolden i eget net, efter et indlæg fra kanten. Men set over hele kampen, står han ellers fint i forsvaret og har også nogle gode blokeringer. Hvis kampen var endt 2-2, havde det klart set anderledes ud.

Alex Telles – 6

Også Telles var tilbage i startopstillingen. Han viser godt offensivt spil, med gode indlæg. Især det sidste hjørnespark, som giver ham assist til Ronaldos tredje mål. Den defensive del var dog ikke helt på samme niveau. Det er også ham, som får armen på, hvilket giver Spurs deres andet mål på straffe.

Nemanja Matic (ud ’80) – 6

Han gjorde det godt som den stabiliserende force på midtanen. Det var også ham, som opsnappede bolden og startede angrebet, der ledte til Uniteds andet mål.

Fred – 7

Han startede fantastisk, med en flot assist til det kampens første mål. Han kontrolede bolden godt, og satte mange gode afleveringer sammen. Rigtig fin kamp fra midtbanespilleren i dag.

Paul Pogba – 5

Han spillede en rigtig gode første halvleg, men forsvandt fuldstændig i anden halvleg. Den franske midtbanespiller lavede mange fine opspil i første halvleg, men mistede desværre fokus.

Marcus Rashford (ud ’68) – 4

Den engelske angriber har haft det svært for tiden, og det blev ikke meget bedre i dag. Han viste god energi i første halvleg, men formåede ikke at skabe de store chancer og måtte også lade sig skifte ud som den første i kampen efter 68 minutter.

Jadon Sancho – 7

Sancho forsatte de gode takter, som han har vist den seneste tid. Det blev også til en flot assist for kantspilleren, som lavede et godt forarbejde til Ronaldos andet mål.

Cristiano Ronaldo (ud ’83) – 9 (Kampens spiller)

Der er ingen tivl om, hvem kampens spiller er. Ronaldo leverede muligvis den bedste præstation, siden han vendte tilbage til United. Han starter kampens med et drømme mål langt ude fra. Han gør det også til 2-1 på et lidt nemmere mål. Og så fuldender han sit hattrick med et flot hovedstod, hvilket resulterede i en yderst vigtig United sejr. Fantastisk præstation fra en fantastisk spiller. Tæt på den perfekte kamp fra stjernespilleren.

Udskiftere: 

Anthony Elanga (ind ’68) – 5

Den unge spiller kom ind efter i anden halvleg, efter Spurs havde sat sig på meget af spillet. Han viste god energi og kæmpede godt.

Edison Cavani (ind ’80) – 4

Kommer sent ind i kampen, som et forsøg på et sidste offensivt træk. Første optræden i en måneds tid. Kæmper godt.

Victor Lindelof (ind ’83) – 5

Som det sidste i kampen, bliver Lindelof skiftet ind i stedet for Ronaldo, sekunder efter United gør det til 3-2. Han står fint de sidste 11 minutter og hjælper United med at få sejren hjem.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
3
Shares
Forrige artikel

Pogba: Ronaldo gjorde, hvad han gør bedst

Næste artikel
United-spillere i jubel

Se video: Ronaldos imponerende hattrick

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
3
Share