Karakterbogen: Spillerne scorer middelmådige karakterer efter nederlaget til City

Manchester United måtte endnu engang gå skuffet fra banen, selvom dagens karaktergiver godt synes, at de kan se sig selv i øjnene efter kampen i dag.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Andre Onana – 6 (kampens spiller)
Onana stod godt i dag. Det var hans skyld vi havde troen på vi kunne få point så længe, som vi havde. Desuden var han også involveret i Rashfords mål. Han kunne måske have gjort mere ved Fodens mål til 2-1.

Diogo Dalot – 6

Dalot stod over for den lynhurtige og altid udfordrende Doku. Den udfordring klarede han godt og blev aldrig rigtig sat, så det blev farligt. Han havde flere defensive end offensive pligter i dag, hvilket gjorde, at han ikke var meget med fremme.

Raphael Varane – 5
Varane spillede en fin kamp hvor han hele tiden skulle være oppe på tæerne, og havde ikke mange pauser i kampen grundet Citys konstante boldbesiddelse. De Bruyne altid var klar til at spille en bold ned bag Uniteds bagkæde, men det lykkedes ikke, da Varane altid var parat til at kaste sig ned og afværge situationerne.

Jonny Evans (Ud 69) – 6

Evans skulle ligesom Varane konstant forholde sig til Citys angribere. Han spillede en solid første halvleg, men måtte desværre udgå efter 69 minutter til fordel for Kambwala, fordi han var løbet tør for kræfter.

Victor Lindelöf – 5
Jeg er ikke tryg når Lindelöf spiller på venstre back. I dag gør han det godt i første halvleg, men han faldt desværre af på den i anden.

Casemiro – 6
Jeg synes Casemiro havde en  af sine bedste præstation i sæsonen, men han undlod at følge med Foden på hans scoring hvilket trækker ned.

Kobbie Mainoo (Ud 82) – 6
Mainoo var placeret længere tilbage på banen i dag, hvilket hjalp Casemiro meget. Han kombinerede fint, når det skulle gå stærkt, med at få sendt Uniteds angribere af sted i kontraangreb, og han spiller generelt en god kamp.

Scott McTominay – 4
Han var ikke så synlig i dag. Det var en kamp, hvor han skulle skabe noget kaos mellem City-spillerne, men de spillede nemt bolden rundt om ham, og han lykkedes ikke med missionen.

Alejandro Garnacho (Ud 82) – 4
Var lidt anonym i dag og misbrugte de muligheder, han fik i kontrafasen. Han burde have været kommet først på en bold i dybden og trukket et straffespark, men det lykkedes desværre heller ikke for ham.

Bruno Fernandes – 5
Startede som en salgs falsk nier og lagde den flot af til Rashord ved målet til 1-0. Han løb konstant og distribuerede bolden fint.

Marcus Rashford (Ud 75) – 6
Rashford kom på måltavlen efter bare otte minutter, hvor han hamrede bolden ind og gav os troen på, at vi kunne få point i kampen, på trods af at favoritværdigheden lå hos rivalerne. Dog var det ikke en Rashford i topform, vi så i dag, og han misbrugte flere gode muligheder for at udbygge føringen.

Erik ten Hag – 5
Erik ten Hag forsøgte at tage sejren i dag ved at score på kontraangreb. Jeg tror, det var den rigtige måde at angribe kampen på, desværre var City bare et bedre hold.

Indskiftede spillere:

Kambwala (Ind 69) – 5
Kommer ind i stedet for Evans, og selvom vi lukker to mål ind med ham på banen, spiller han en okay kamp.

Antony (Ind 75) – UB 

Amrabat (Ind 82)- UB

Forson (Ind 82) – UB

2 kommentarer
  1. Enig i karakterbogen og analysen i dag.

    Dog vil jeg lige smide endnu et 6 tal efter Mctominey som tilsyneladende blev glemt i farten😉.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Højdepunkter: United kunne ikke holde stand mod City

Næste artikel

Erik ten Hag: »En sejr var mulig«

ANNONCE