Karakterer: Godkendte præstationer over hele linjen

Manchester United fik onsdag aften – uden at imponere – slået Wolverhampton ud af FA Cuppen med en 1-0-sejr. Læs karaktererne til spillerne herunder.

Sergio Romero – 6
De gange, der var brug for argentineren, leverede han præcist, som der var forventet. Havde et par fine redninger og udstrålede stor autoritet og sikkerhed. Endnu en bundsolid præstation fra Romero.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Fik lukket Adama Traoré og Pedro Neto fint ned, samtidig med, at han fik bygget en smule ekstra på i det offensive spil. Spillede en fin kamp uden at være prangende.

Harry Maguire – 8
Jernmanden fra Yorkshire begynder for alvor at manifestere sig som en af truppens absolut vigtigste spillere, og der er absolut intet at sige til, at han bar anførerbindet igen i dag. Var igen i dag ekstremt autoritær, vandt sine dueller og var rolig med bolden. Stor kamp af kaptajnen.

Victor Lindelöf – 7
Svenskeren springer ikke i øjnene på samme måde som sin engelske forsvarsmakker, men er utrolig dygtig til at positionere sig og er også med til at skabe ro i bagkæden. Derudover er det tydeligt, at han har bygget på i det fysiske spil, hvor han i højere grad vinder flere dueller end før.

Brandon Williams – 8
Endnu en imponerende kamp af Williams, der leverede masser af output i det offensive spil og lukkede Adama Traore ned for anden gang på 11 dage. Den unge mand skal spille mod Liverpool.

Nemanja Matic – 7
Matic har ligeså stille spillet sig ind på holdet som den 6’er, United længe har ønsket sig. Han mangler stadig fart – bevares – men han var utroligt rolig på bolden og positionerede sig altid fremragende og skabte uvurderlig ro til bagkæden. Fortjener mere ros, end han rent faktisk har fået.

Fred – 6
Spillede også en okay kamp, hvor han med ekstremt løberaseri fik gjort livet surt for Wolves’ midtbanespillere. Var dog lige ved at koste en scoring i første halvleg, som trækker ned i hans karakter. Dog skal han have ros for at have bevist United-fans om, hvilken spiller, han er, når han spiller kontinuerligt.

Daniel James – 6
Ikke det store slutprodukt, man fik fra James, men hans uendelige dybe løb og hårde arbejde er uvurderligt. Virker til at have god relation med Williams på venstresiden. Burde dog have lavet et mål eller to i dag.

Juan Mata – 8 (Kampens spiller)
Alle United-fans ved udmærket godt, hvad Juan Mata kan, når han er på sit højeste. Det var han mod Norwich, og det var han i den grad i dag. Når Mata har overskuddet til at lave det dybdeløb, han lavede ved målet, ved man, han er ovenpå. Gad vide, om det er Bruno Fernandes-spekulationerne, der motiverer Mata?

Mason Greenwood – 5
Bestemt ikke Greenwoods bedste præstation i United-trøjen, men spillede derimod heller ingen dårlig kamp. Nåede aldrig at blive afgørende, og blev også taget ud efter en times spil.

Anthony Martial – 6
Martial var sikker på bolden, tiltrak sig megen opmærksomhed fra Wolves-forsvaret og fik lavet en fin assist til Juan Mata. Dog blev det ikke til meget mere end det, men en fin præstation alligevel.

Indskiftere:

Andreas Pereira – 5
Fik vist sig fint frem på bolden og havde en fin afslutning i slutfasen. Fik dog aldrig for alvor sat et aftryk på kampen.

Marcus Rashford – UB
Ærgerligt, at holdets nuværende vigtigste spiller fik en skade ud af et unødvendigt indhop. Det er så, så vigtigt, at han er klar mod Liverpool, men det er forståeligt, hvis man har sin tvivl. Godt så det ikke ud.

Jesse Lingard – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Juan Mata sikrede United FA Cup-avanchement

Næste artikel

Matchvinder-Mata: Jeg læste indkøbssedlen

Relaterede artikler
Total
0
Share