Matchvinder-Mata: Jeg læste indkøbssedlen

Der var overskud hos Juan Mata, efter spanierens scoring blev den afgørende i FA Cup-sejren over Wolverhampton, hvor Mata undervejs blev spottet gående rundt på banen og nærlæse en seddel.

Der har været mange negative røster omkring Juan Mata i denne sæson, men i aften viste spanieren, at der stadig kan være brug for ham i Manchester United-offensiven. Spanieren blev den eneste målscorer i FA Cup-omkampen, hvor Wolverhampton blev besejret 1-0. 

– Det var rigtig svært at nedbryde dem, så det var et godt resultat for os, og det har været et par gode dage for os. Heldigvis kom jeg også på tavlen, og der var ikke offside eller brug for VAR. Men du bliver stadig nødt til at være lidt afventende, sagde matchvinderen efter kampen ifølge BT Sport.

– Vi havde ikke slået dem i de fem foregående opgør, og det viser også, hvor svære de er at spille imod og hvor gode spillere, de har. I aften slog vi dem endelig igen, og vi fik bevist, at vi kan være med imod alle gode hold. 

Undervejs i første halvleg kunne man se midtbanemanden gå rundt med en seddel i hænderne, men Mata ville ikke ud med papirets budskab. 

– Det var en indkøbsseddel. Der stod; mælk, brød osv. osv., lød det fra en munter Mata, som også nåede at sende positive tanker til sin kollega i offensiven, Marcus Rashford, som kort efter sit indhop måtte forlade banen igen. 

– Det står forhåbentlig ikke alt for slemt til med Rashford. Det er en skam, at han ikke kunne være på banen mere end et par minutter.

Mata kom med målet mod Wolves op på to sæsonscoringer, efter han også garnede i Europa League-sejren over AZ Alkmaar i december måned.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Godkendte præstationer over hele linjen

Næste artikel

Solskjær: Sats med Rashford gav bagslag

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share