Karakterer: Middelmådighed vinder ikke fodboldkampe

Manchester United havde perioder med kontrol og men uden X-factor. Derfor blev det til et nederlag i dag.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

André Onana – 5
Onana har i høj grad forandret Manchester Uniteds spil. Utroligt, hvordan jeg først kan se nu, hvor stor en forskel det gør at have en målmand, som kan spille med i det opbyggende spil, efter De Gea har forladt klubben. Onana lavede alene i første halvleg flere afleveringer end De Gea nogensinde har gjort i en hel kamp for Manchester United (35). Onana ser ikke dårlig ud på nogle af målene, men han kunne have gjort mere.

Aaron Wan-Bissaka – 4
Wan-Bissaka har problemer med Martinelli under kampen, hvilket ellers ikke ligner ham. Martinelli havde nemlig flest succesfulde driblinger i kampen, hvor flere af dem var overfor Wan-Bissaka. Wan-Bissaka bidrager, som vi alle ved, ikke meget til det offensive spil, og når han så heller ikke har fuldstændig styr på forsvaret, kan han ikke score mere end et 4-tal.

Victor Lindelöf  (ud 84) – 4
Lindelöf har en dum situation, hvor han ikke spiller til bolden er ude, og må derfor trække i nødbremsen. Denne situation kunne godt have kostet ham et tideligt bad, hvis dagens dommer havde været hård. Dog er han også med til at holde flot på bolden i spillets første fase, og derfor skaber han ro i forsvaret.

Lisandro Martinez (ud 67) – 5
Martinez forsvarer fint, og han holder flot på bolden. Martinez kæmper til det sidste i alle situationer, i modsætning til hans makker i forsvaret. Derfor redder han United fra at indkassere i en situation, hvor Arsenal kunne have scoret, hvis ikke Martinez havde fået sat en støvlespids på i sidste sekund. Martinez spiller også bedre end han har gjort tidligere denne sæson, derfor er det synd at se ham gå ud med en skade.

Diogo Dalot – 5
Dalot spiller godt, på trods af at han står over for ligaens måske bedste højrekant. Saka fik nemlig ikke lov til at skabe meget fra sin højreside, som man ellers kunne have frygtet. Men når United skal fremad på banen, kan man godt se, at han er fejlplaceret på venstre back. Her får man nemlig ikke det maksimale ud af Dalots offensive kvaliteter.

Casemiro – 4
Casemiro var heller ikke fremragende i dag. Man begynder at frygte, om vi får den Casemiro at se igen, som vi hentede ind sidste sæson. Han har dog gode aktioner uden at virke overbevisende.

Christian Eriksen – 5
Endnu en middelmådig indsats. Eriksen lavede dog en flot assist, da Rashford kunne sende bolden i netmaskerne. Udover denne aktion, hvor han strålede, var han mest af alt bare usynlig. Eriksen burde også have været tættere på Ødegaard ved Arsenals første scoring. Ødegaard får nemlig alt for meget tid til at sende bolden i nettet.

Bruno Fernandes – 5
Bruno Fernandes forsøger altid at være kampafgørende, men det lykkedes ham ikke i dag. Fernandes skabte faktisk ikke engang de chancer, som han plejer. Dog spiller han ikke decideret dårligt. Derfor får han en middelmådig karakter.

Antony (ud 84) – 3
Antony bliver aldrig farlig. Dog bliver han meget usynlig. Desuden begynder han også at få attitude problemer mod slutningen af opgøret. Derfor tvinger han Erik ten Hag til at tage ham ud.

Martial – 3
Martial i topform vil kunne tilføre Manchester Uniteds hold meget kvalitet på en afgørende position. Men det er desværre alt for længe siden, vi har set ham være dér, hvor han burde være. I dag var han heller ikke dér.

Marcus Rashford – 6 (MOTM)
Rashford scorede sit første sæsonmål i dag og spiller ganske fint uden at brænde banen af. Det er godt at se ham spille på venstrekanten igen, hvor det er tydeligt at se, at han hører hjemme. Hans scoring i dag gør ham til MOTM i en kamp, hvor ingen rigtig var iøjnefaldende.

Indskiftninger 

Harry Maguire (Ind 67) – 4
Med lidt held kunne Maguire have gjort mere ved Arsenals 2-1 mål. Maguire spiller okay dog uden at spille sig på holdet.

Rasmus Højlund (Ind 67) – 6
Højlund bringer masser af energi, og han er klar til at vise, hvad han kan. Han skaber flere chancer, dog uden at være særlig farlig. Højlund har haft flere situationer over for Arsenals stærke midterforsvar Gabriel, men Højlund ser stærkest ud. Set ud fra hans første halve time som Manchester United-spiller, ligner han en, der kommer til at passe godt ind på holdet.

Jonny Evans (ind 84) – UB

Alejandro Garnacho (ind 84) – UB
6 kommentarer
 1. Enig i det meste her, synes dog at Bruno skal have en 4 for han leverer simpelthen ikke det der forventes af ham… Hans opgave er at skabe noget fremad banen og det gør han ikke…
  Eriksen er fejlplaceret, han kan ikke hjælpe ret meget i defensiven… sidste sæson så vi flere eksempler på at han “kunne have gjort mere” ved mål og chancer til modstanderne…
  Jeg tror faktisk at det ville fungere bedre hvis Bruno og CE byttede plads, men nu får vi så Amrabat ind, tror det bliver godt at have en til at aflaste og presse Casemiro…🤞

 2. Hmm

  Enig i den middelmådige indsats…

  Meen Dalot tager fuldstændigt pynten af Saka, og er i min optik MOM for United pga en stort set fejlfri indsats på en ubekvem position

  Antony spiller til tider noget flot bold med hans imponerende teknik, han arbejder hårdt defensivt fra sin højrekant, modsat Rashford fra sin venstrekant, som tilgengæld har slutproduktet på plads modsat Antony…

  Eriksen var langt den mest iøjenfaldende midtbanespiller som jeg ser det idag, mere pågående i sine nærkampe og så den sukkerbold til Rashford…han bliver aldrig defensiv midtbanespiller det medgiver jeg dog trods alt…

  Højlund 6…? Så gik der vist danskerbriller i den..😁

 3. Ja okay Højlunds 6’er er måske lidt rundhåndet, men med lidt god vilje kan den forsvares med at han debuterer på en svær udebane og har haft en langt fra optimal sæsonoptakt… 🙂
  Men apropos sæsonoptakt så virker det som om mange af spillerne ikke er hvor de skal være rent formmæssigt… 🤷‍♂️
  Kan ikke forestille mig at ETH har nedprioriteret konditionstræning, men hvad skyldes det mon så? Er der for meget fokus på at rejse verdenen rundt for st pleje fans og sponsorer måske? Mjah det gør andre klubber jo også… 🙄

 4. Der er satme noget helt galt hvis man har skiftet De Gea ud for at få 38 afleveringer fra målmanden. 🤨

  Lorte kamp, lorte taktik, lorte spil!

 5. Synes faktisk Antony gav den en skalle defensivt, og han så meget træt ud til sidst. Synes faktisk ikke attituden var ringe, tværtimod. Dårlig attitude viser Martial med sit manglende pres og evnen til blot at være en kegle, når modstanderen har bolden omkring ham.
  Fernandes yder en jætte-indsats i det defensive, ALTID! -Derfor han er klasse! Det er jo begrænset hvor meget offensivt output, der kan komme ud af ens bestræbelser, når bolden skal ramme Martial! Det bliver meget bedre, når Fernandes, og de andre, nu skal ramme Højlund.
  J. Petur J. Du kan ikke se den størrere sammenhæng i udskiftningen af DDG til Onana?
  “Onana lavede alene i første halvleg flere afleveringer end De Gea nogensinde har gjort i en hel kamp for Manchester United (35)”
  Dvs DDG har aldrig nogensinde i én kamp, kunne lave mere end 35 afleveringer. Dvs han har sparket dem frem i banen og ramt en modstander, eller sparket dem udover sidelinjen. Måske har forsvarsspilerne faktisk foretrukket IKKE at spille ham. Dvs der opstået farlige situationer ret ofte, når DDG havde bolden og når han ikke havde den, fordi han ikke evnede at ramme en medspiller, men istedet gav bolden til modstanderen! Det fremmer jo ikke ligefrem holdet evne til at holde i bolden!

 6. Overh du skriver mod bedre viden og er så farvet.
  Antony er en rigtig god dribler, og så kommer han ikke længere.
  Rasford lavede 1 mål, og ikke mere, dog en enkelt dribletur på baglinjen…flot.
  Casemiro er ikke i form endnu.
  Fernandes er en katastrofe, tror det armbind har gjort hamm’stor’.!!
  Eriksen lavede en god aflevering og ellers afleverede han bolden straks han modtog, intet kreativt.
  DDG havde snuppet mål nr 2, længere er den ikke.
  Mon antony nu udelukkes??
  ETH sender vel snart bud efter Pogba??
  Der er ikke mange af de 11-14vstk som blev benyttet som kan bære den røde trøje= kvaliteten er ikke god.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Highlights: To sene scoringer sænker United på Emirates Stadium

Næste artikel

Erik ten Hag om fravalg af Sancho: Skyldes hans præstationer til træning

ANNONCE