Keane tilbage på det irske landshold

Roy Keane har gennem hans agent, Michael Kennedy, udsendt en pressemeddelse, hvori han kan fortælle, at han igen er klar til at spille for det irske…

Roy Keane har gennem hans agent, Michael Kennedy, udsendt en pressemeddelse, hvori han kan fortælle, at han igen er klar til at spille for det irske landshold efter han havde bebudet sin afsked ved VM 2002.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Efter samtaler med Brian Kerr og Alex Ferguson er Roy Keane gået med til, at stå til rådighed for det irske landshold i fremtiden,” lyder pressemeddelsen.

Dermed ser det ud til, at den tidligere irske anfører på landsholdet kan se frem til sin første landskamp igen efter han blev smidt hjem fra VM 2002, da han kritiserede den daværende landstræner, Mick McCarthy.

Keane har sidenhen udtrykt sit ønske om, at komme tilbage på landsholdet under den nye træner, Brian Kerr, men hans helbred har indtil nu holdt ham tilbage.

Nu er det store spørgsmål så om Keane vil få anførerbindet tilbage?
Den nuværende anfører er Jason McAteer, som i forvejen har været oppe og skændtes med Roy Keane under flere kampe på klubplan.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie i tvivl om målmands-valg

Næste artikel

Mikael Silvestre roser Henry

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share