Keane: Ved ikke, om jeg nogensinde tilgiver Fergie

Roy Keane er ikke klar til at begrave stridsøksen med Sir Alex Ferguson. Det har den temperamentsfulde irer netop sagt på et pressemøde i forbindelse med sin nye bogudgivelse.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Roy Keane ikke er den største Sir Alex Ferguson-fan. Den tidligere Manchester United-kaptajn har flere gang udtrykt sin bitterhed overfor skotten, som han faldt ud med, inden han forlod Old Trafford i 2005.  

Roy Keane mener, at Sir Alex Ferguson ikke har givet nok credit til de spillere – heriblandt Keane selv – som har opnået alt succesen for den legendariske manager. På et pressemøde i dag blev Keane spurgt, om han nogensinde kunne tilgive Fergie:

– Det ved jeg ikke. Jeg er sikker på, vores veje nok skal krydses igen til et pressemøde eller lignende. Jeg har tilgivet meget, af det han har gjort, men på et tidspunkt må man sige, at nok er nok. Du er nødt til at forsvare dig selv, svarede Keane. 

“Fergusons venner i pressen spreder løgne” 

Roy Keane fik sparket i Manchester United, da han kritiserede navngivne spillere i klubben overfor MUTV. Fergie har skrevet i sin selvbiografi, at Keane gik over stregen i interviewet, men ireren mener, hændelsen blev brugt som undskyldning til at skubbe ham ud.

– Der var meget propaganda fra United omkring den lækkede video. De var glade for, at den blev set. Der var ingen spillere, som havde problemer med interviewet, det var kun Ferguson og Queiroz, sagde Roy Keane. 

Ifølge den nuværende Aston Villa- og Irlandtræner har Ferguson kontakter i pressen, som sørger for at sprede “skottens løgne.” Dette netværk af journalister benyttede han sig af, da Keane forlod Old Trafford i 2005.

– Den måde sagen blev behandlet på… Ferguson har sine venner i pressen, jeg kan se dem på en kilometers afstand. Nogle af dem er her også i dag, og jeg kan se, hvordan de sidder og spreder løgne, sage Keane på dagens pressemøde.  

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Dansk bank begrænser samarbejdet med Manchester United

Næste artikel

Avis: United vil forgylde Blackett

ANNONCE