Dansk bank begrænser samarbejdet med Manchester United

Det blev slået stort op da danske Ekspres Bank sidste år indledte et 4-årigt samarbejde med Manchester United, men nu er samarbejdet sat i bero.

Manchester United har nærmest tonsvis af regionale samarbejdsaftaler og signer nærmest nye partnere hver eneste uge om det så er som klubbens officielle nuddelproducent eller dækproducent.

Listen er lang og næsten uoverskuelig. Men sidste år i marts måned dukkede et dansk navn pludselig op. Det var den danske bank Ekspres Bank, der indledte et samarbejde med den engelske storklub om blandt andet tilbud om Manchester United-kreditkort.

Banken har satset stort på at fange Manchester United-fans med både Facebook-side og løbende konkurrencer, hvor kortholdere er blevet inviteret med til både kampe og spillerbesøg i Manchester United.

Men henover sommeren fik Facebook-siden en mere anonym tilstedeværelse og kampagnewebsitet er ligeledes taget ned.

OldTrafford.dk har undersøgt sagen og overfor OldTrafford.dk bekræfter Ekspres Bank at man har droslet ned for samarbejdet for Manchester United på nuværende tidspunkt og derfor har stoppet aktiviteterne på både facebook og hjemmesiden.

Dog forsikrer de at det nye begrænsede samarbejde ikke vil have nogen indflydelse på de eksisterende kortholdere af det eksklusive Manchester United-kreditkort, som altså fortsat vil være kunder og nyde godt af de fordele, kortet giver. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Di Maria hylder van Gaal

Næste artikel

Keane: Ved ikke, om jeg nogensinde tilgiver Fergie

ANNONCE