Keane: Vi skal bygge videre på sejren

United sluttede en skuffende sæson hele 15 points efter Arsenal. Men sæsonen endte dog alligevel på toppen, da spillerne kunne hæve FA Cup-trofæet. Dette…

United sluttede en skuffende sæson hele 15 points efter Arsenal. Men sæsonen endte dog alligevel på toppen, da spillerne kunne hæve FA Cup-trofæet. Dette vil Keane have, at holdet skal bruge i næste sæsons Premiership og Champions League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

”Et godt holds kendetegn er hvordan, de slår tilbage, og vi skal slå tilbage og genvinde første pladsen. Det var dejligt at slutte sæsonen på toppen med FA Cuppen, men vores største prioriteter er Premiership’en og Champions League. Sejren skjuler ikke at vi har skuffet i Premiership’en denne sæson ved at tabe ni kampe. Men hen over årene, når vi har skuffet, er vi altid kommet stærkt tilbage, og det forventer jeg vi gør igen. Der er stadig meget kvalitet på holdet, og vi har stadig en fantastisk manager og trup.”

”Vi har accepteret, at vi ikke kan vinde Premiership’en hvert år. Det kunne selv ikke Liverpool-holdene gøre hvert år i 80’ere. Men udfordringen for os nu, er simpelthen bare at vinde det tilbage, og det er hvad vi sigter efter i næste sæson.”

Ruud van Nistelrooy, som scorede to af Uniteds tre mål i finalen, er enig med sin kaptajn.

”Vi har ikke spillet det alder bedste denne sæson, men denne FA Cuå-sejr kan give os en platform at bygge på. Husk at vi slog Aston Villa, Manchester City og Arsenal, på vores vej til finalen. I finalen viste vi igen, hvad vi er i stand til, og det skal vi bruge som springbræt næste sæson. sagde Ruud til Sky Sports.

At Manchester United slår hårdt igen efter nederlag, kan Premier League-historiebøger bekræfte. I 94/95 da Blackburn Rovers snuppede Premiership-trofæet, vandt United det tilbage foran Newcastle i den efterfølgende 95-96-sæson.
Da Arsenal i 97/98 tog trofæet med blot et point mere end United, slog United igen hårdt tilbage i 98/99, hvor vi vel alle husker hvad skete.
I 01/02 da Arsenal vandt trofæet, slog United igen tilbage i 02/03 og tog trofæet tilbage.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Får vi Queiroz tilbage?

Næste artikel

Ronaldo VAR kampens bedste

ANNONCE