Ronaldo VAR kampens bedste

Enigheden er stor, når spørgsmålet om hvem der skulle være kampens spiller i lørdag kommer frem. Cristiano Ronaldo lyder det fra intet mindre end 83% af…

Enigheden er stor, når spørgsmålet om hvem der skulle være kampens spiller i lørdag kommer frem.

Cristiano Ronaldo lyder det fra intet mindre end 83% af de besøgne på OldTrafford.dk, som har valgt at stemme.
Men alligevel så var han langt fra, at blive det i FA Cup finalen i lørdags. Kampens spiller blev nemlig valgt af den engelske landstræner, svenskeren Sven-Göran Eriksson, som overraskende nok valgte Ruud van Nistelrooy, som den bedste i den kamp.

Hollænderen havde da også scoret 2 mål, men det var Cristiano Ronaldo, som var kampens helt store oplevelse.
Det får man også, at føle hvis man læser de engelske aviser.
Her tales der om, at portugiseren trådte ud fra brasilienerens skygge og at han nu er blevet hans helt egen profil i international fodbold.

Sir Alex Ferguson udtalte sig efter kampen, at kåringen overraskede hele holdet.

“Det var en overraskelse for os alle. Faktisk så overraskede det selv Ruud, da han blev valgt som kampens spiller. Han fik det største chok af alle. For det første, så har det taget Cristiano tid at vænne sig til britisk fodbold, men efter hver uge, så er han blevet bedre og bedre. For mig, var han klart kampens spiller,” udtalte Ferguson efter kampen.

Også den uheldige hovedperson, som mod sin vilje tog søgelyset væk fra den unge Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, mente at der ingen tvivl var, at finde:

“Cristiano vandt kampen for os. Han er fantastisk. Hans mål lige før halvleg var så vigtigt, fordi Millwall var meget komptakte, meget tætte og gjorde det godt. Vi behøvede det mål og derefter havde vi kampen på vores egne hænder,” sagde Nistelrooy ifølge Soccernet.

Da Stadion-speakeren på Millenium Stadium annoncerede, at det blev Nistelrooy, som blev valgt af Eriksson, så skabte det da også stor forundring hos tilskuerne, som sang “There”s only one Ronaldo” med det samme.

Ryan Giggs, som ofte får Ronaldo samlignet med sig, var da heller ikke langsom til, at rose den blot 19-årige portugiser, som i august sidste år kostede United over 120 millioner kroner. En investering, som mange managers nok misunder.

“Når Cristiano spiller sådan har han en enorm inflydelse på holde. Han underholder ikke kun publikum, men også sine holdkammerater og i lørdags fik vi hele hans repetoire at se. For en på hans alder er det fuldstændig utroligt, at spille sådan i en finale. Han tog Millwall gang på gang og scorede et mål. Man kan ikke gøre det meget bedre end det,” udtaler Ryan Giggs, som i starten af 90″erne høstede lige så store roser, da han slog igennem på Uniteds førstehold som et wonderkid.

Hos Millwall høstede Ronaldo også mange roser.
Hans direkte modspiller i kampen, Robbie Ryan, var fuld af gode ord om portugiseren efter, at han i kampen måtte se sig latterliggjort flere gange, når Ronaldo kom susende.

“Han er fantastisk. Jeg har aldrig spillet mod nogen som ham. Han er hurtig på fødderne, han kan gå indenom og udenom og når man kommer og får bolden, så får han den hurtigt tilbage.
Jeg kan ikke glemme hvor god han var og han er kun 19, han vil uden tvivl kun blive bedre.
Jeg tror man med sikkerhed kan sige, at hn kan mere end et trick.
I slutningen af kampen, da de førte 2-0, begyndte han at lege lidt med bolden, men med alt det han havde præsteeret i betragtning, så kan han ikke beskyldes for noget,” udtaler Ryan, som spillede sin sidste kamp for Millwa.

Ronaldo: Jeg blev glad, da Fergie roste mig

“Jeg blev rost af Alex Ferguson, da jeg blev udskiftet og det gjorde mig meget glad.
Det er et stort kompliment, at min manager og mine holdkammerater siger så gode ting om mig.
Og jeg håber, at jeg kan gengælde det ved, at spille flere gode kampe og hjælpe holdet til at nå vores mål.
Alex Ferguson har passet på, at jeg ikker kommer for hurtigt til tingene. Han gør det ikke kun af hensyn til fodbolden, men også mit privatliv. Jeg ved, at jeg kan lære en masse fra ham. Dette er den eneste klub i Storbritanien, hvor jeg vil være,” udtaler Ronaldo idag, efter at have hørt rosen fra de mange spillere.

Nu er en Premier League-titel målet for den ambitiøse portugiser:
“At vinde Premier League er mit største mål. Jeg har nu vundet mit første trofæ med Manchester United og har allerede nået en masse ting, men det er ikke nok. Jeg vil vinde mere,” afslutter Ronaldo.

Også hans to holdkammerater, Paul Scholes og Gary Neville, har rost den 19-årige stjerne i Manchester United, som i skrivende stund fører OldTrafford.dks kåring af årets spiller.

“Med det spiler, så ser jeg ikke nogen backspiller, som kan hamle op med ham. Den måde, at han kommer forbi sine modstandere på er utrolig. Det giver hold meget selvtilid, at vi ved, at vi har en, som kan udføre magi som dette.
Over de seneste par uger har han været fantastisk og han har gjort det i en cup finale,” siger en overvældet Paul Scholes.

“Ryan Giggs og Ruud van Nistelrooy har udført mange dejlige øjeblikket for os, men Cristiano Ronaldo var især utrolig,” sagde Gary Neville efter kampen i lørdags.
Uniteds vice-vice-kaptajn har flere gange passet på den unge Ronaldo og assisterer ham ofte ved bl.a. interviews.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Keane: Vi skal bygge videre på sejren

Næste artikel

Leeds får Danny Pugh i bytte

ANNONCE