Keano: Køb en angriber

Manchester Uniteds største lederskikkelse på holdet og selvfølgelig også kaptajn, Roy Keane, står nu frem og vurderer at Sir Alex Ferguson skal have en ny angriber.

“Den største skuffelse var at vi ikke scorede mod Chelsea og jeg føler at manageren måske skal se sig om efter en ny angriber i det nye år.
Vi mangler lidt oppe i fronten lige nu og hvis en eller to angribere bliver skadet, så er vi på den,” fastslår Roy Keane, som igår var med til præsentationen af Manchester Uniteds nye sponsoraftale med Vodafone.

“Jeg er sikker på, at manageren allerede tager hånd om det, specielt hvis vi skal vinde Premier League, FA Cuppen og Champions League.
Vi ved, at det vil blive sværere i denne sæson end nogensinde og hvem siger ikke, at Chelsea vil gå ud og købe flere forstærkninger til januar?” kommer det fra Roy Keane.

Anelka er kontaktet

Roy Keanes bøn er måske allerede hørt hos Sir Alex Ferguson.
Ifølge The Evening Standard, så kontaktede Manchester United for få uger siden Nicolas Anelka fra bybørnene Manchester City.
Ifølge avisen, så skulle storbror United være klar til at lægge 100 millioner kroner på bordet for den lynhurtige franskmand.

Avisen fortæller yderligere, at også Alan Smith fra Leeds og Jermain Defoe fra West Ham også er inde i billedet.

Forrige artikel

Fem nye spillere i truppen

Næste artikel

Fergie: Jeg er fornøjet med Chelsea på toppen

ANNONCE