Keano: Vi fortjener kritikken

I et eksklusivt interview med MUTV langer Manchester Uniteds anfører endnu en gang ud efter holdkammeraterne. I starten af året var det især rettet imod…

I et eksklusivt interview med MUTV langer Manchester Uniteds anfører endnu en gang ud efter holdkammeraterne.

I starten af året var det især rettet imod de unge spillere, men nu er turen også kommet til resten af holdet.

“Det har ikke gået godt og selvfølgelig er alle spillerne, manageren og de ansatte i klubben skuffede.
Vi kan lave allerede de undskyldsninger, pege med finge mod forskellige ting og gemme os bag vores manager, men faktum er at vi ikke har gjort vores job.
Spillerne vi har spillet med på det seneste har været gode nok til, at vinde kampene, men har ikke gjort det.
Forhåbentlig kan vi komme videre og få en sejr på lørdag. Vi har en masse at spille for. Nogle af os spiller for vores fremtid,” udtaler Uniteds anfører, som igen hentyder til, at han er skuffet over nogle af hans holdkammerater.

“Selvfølgelig kan man være ret uheldig i fodbold.
Spillerne gjorde en god indsats imod Porto, men det var bare ikke nok og at tabe 4-1 til City var måske et lidt unfair resultat.
Men sådan er fodbold og det er hvad der sker. Det må vi bare se i øjnene,” udtalte Roy Keane til programmet, Red Hot News, på MUTV.

“Keano” mener ikke, at krtikken i medierne af holdet har været ufortjent, og mener det er hvad der hører med til jobbet.

“Vi får en del kritik i øjeblikket og fortjener det sikkert også.
Når man ikke gør sit arbejde ordentlig i en klub som Manchester United, så bliver man kritiseret,” siger Keane, som i adskillige aviser idag, er blevet sat i forbindelse med et karrierestop allerede til sommer.

Den aldrende midtbanespiller må stå over i lørdagens kamp imod Tottenham, men forventes at blive klar til kampene imod Arsenal ugen efter.

“Jeg ser ikke frem til kampene imod Arsenal. Jeg ser imod Spurs på lørdag. Den måde vi har spillet, så mener jeg ikke, at vi kan se længere ud end lørdagens kamp. Vi bliver nødt til, at gå ud og give supporterne en god indsats.
Det vil formentlig ikke få dem til, at glemme nederlaget imod City eller ydmygelsen imod Porto, men vi må starte med en sejr foran vores egne fans,” udtalte Keane til Manchester Uniteds egen tv-station.

Forrige artikel

McClaren: Jeg kunne stadig have været på Old Trafford idag

Næste artikel

Henry bakker United op

ANNONCE