McClaren: Jeg kunne stadig have været på Old Trafford idag

Steve McClaren afslører idag overfor League Managers´ website, at det var frygten for at gå arbejdsløs, som tvang ham til, at forlade Old Trafford og…

Steve McClaren afslører idag overfor League Managers´ website, at det var frygten for at gå arbejdsløs, som tvang ham til, at forlade Old Trafford og assistentrænerjobbet til fordel for managerjobbet i Middlesbrough i 2001.

Sir Alex Ferguson havde på det tidspunkt bestemt sig for, at 2001/2002 sæsonen skulle være hans sidste som manager, og derfor frygtede McClaren arbejdsløsheden, når skotten forlod klubben.
Men Ferguson blev, og derfor er det en ærgelig McClaren, som nu står frem og afslører hans hemmelighed.

“Jeg fik alt hvad jeg ville have i Manchester United. Sir Alex besluttede sig for at stoppe og det kunne betyde, at betyde at jeg i det sidste år af min kontrakt kunne gå og tænke over hvad der skete, så jeg tog imod muligheden.”

“Men hvis han ikke var ved at stoppe, så ville jeg have blevet i Manchester United og ville have været utrolig glad for at gøre det og vente på at min chance ville komme. Jeg ville gerne prøve managerfaget, tidligere end jeg selv havde forventet, og jeg elskede det. Det er alt hvad jeg troede det ville være. Varierende, til tider ret svært, men meget belønnende,” udtalte McClaren, som mener at Uniteds seneste formkurve skyldtes afsavnet af Rio Ferdinand.

“Der er snakket meget om det, men jeg mener at det største tab for dem har været Rio Ferdinand.
Før hans karantæne var den bagerste kæde uovervindelig. Man kunne bare ikke komme igennem. Vi spillede imod dem før hans karantæne og de var utrolig fejlfri og man kunne ikke forestille sig nogen score imod dem. Det er en fantastisk platform at have for at vinde mesterskabet,” udtaler Fergusons tidligere assistent, som er blevet rost til skyerne for hans arbejde i United af spillerne selv.

“Nu har de mistet Rio og de har mistet den platform. Det tager tid til, at bygge et nyt partnerskab op og de lider på grund af det. Formig at se, så har det været hovedårsagen til, at de er faldet så langt ned,” afslutter McClaren.

Forrige artikel

Charlton kampen flyttet til den 20. april

Næste artikel

Keano: Vi fortjener kritikken

ANNONCE