Keegan ser frem til at møde United

Før at lokalderbyet bliver muligt skal Manchester City lige vinde over Tottenham i returopgøret på Tottenhams hjemmebane, White Hart Lane. Det første opgør endte 1-1.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Vi skal ikke tænkte for meget på det, da der er et svært returopgør på White Hart Lane der kræver vores opmærksomhed.” sagde Keegan til Manchester Citys officielle hjemmeside.

Kampen vil blive spillet onsdag den 4. februar.

Hvis man ser på historien, er der ikke meget der taler for at City vil vinde over Manchester United. Sidst City vandt FA Cuppen var helt tilbage i 1969, og deres sidste finale var i 1981, hvor de tabte 3-2 til netop Tottenham. Til sammenligning har United vundet FA Cuppen hele seks gange siden.

På trods af de odds Manchester City får stillet imod sig slår det ikke Kevin Keegan ud: ”Udsigten til et lokalderby hvor vinderen vil gå videre til kvartfinalerne i FA Cuppen får munden til at løbe i vand.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Spillerne støtter Ferguson

Næste artikel

Nardiello udlejes til Barnsley

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share