Spillerne støtter Ferguson

En agent, som BBC har talt med, bekræfter at fodboldspillerne i Manchester United står bag Sir Alex Ferguson og de vil støtte ham til sidste ende.

Det sker på trods af rygterne om, at John magnier og JP McManus forventes at byde på klubbens aktier inden længe, efter de forleden købte sig til over en kvart del af klubben.
De to irske rigmænd har længe været ude efter Sir Alex Ferguson, efter at han har lagt sag an imod den ene part, John Magnier.
Bekymringerne for Fergusons fremtid på Old Trafford er store, og det er den tydeligvis også hos spillerne, som vil beholde den temperamentsfulde skotte.

“Spillerne står bag Sir Alex: De vil bare have kontrakten skrevet under. Det er ingen hemmelighed, at de støtter Sir Alex. Mange har været her med ham i flere år og mange andre er hentet til klubben af ham,” udtaler agenten, som vil være anonym.

Bekymringerne for Fergusons og klubbens fremtid er store, således har også gamle United-spillere meldt deres støtte til skotten.

“Der er ingen tvivl om, at spillerne og supporterne vil have, at Fergie bliver.
Lige nu tror jeg ikke spillerne interesseret i emnet, men de vil blive interesseret, hvis det begynder at berøre den, som leder holdet, fordi de vil støtte Fergie hele vej.
Alle enhver ved hvor meget Ferguson har gjort for klubben og spillerne,” udtalte United-legenden fra 1970″erne, Lou Macari.

Også en af de overlevende fra München ulykken i 1958, Harry Gregg, er ked af at se hans gamle klub i sådan en tumult.

”Det er svært at komme med en løsning, men denne sag kommer ingen til gode.
Jeg ved ikke irernes involvering, men jeg ved, at Sir Alex Ferguson har gjort mere end nogen anden for United.
Det er Sir Alex Fergusons fortjeneste, at klubben er så stor sdom den er. Han har gjort alt rigtigt, ikke bestyrelsen eller nogen aktionærer.
Hvad der end er rigtigt eller forkert i denne sag, så for guds skyld må det ikke ende med, at Alex forlader klubben. Og hvis han forlader klubben, hvilken manager vil ærlig talt have modet til at efterfølge ham?,” lyder det fra Gregg, som deler mening med en anden tidligere United-spiller, Mickey Thomas:

”Det er ikke en særlig heldig situation, men holdet og manageren må bare fortsætte med at køre videre og vinde fodboldkampe. Der har altid været forstyrrelser udenfor banen.
Men jeg hørte United fans i Northampton, der sang hvor John Magnier kunne tage hen og det er alt sammen forstyrrende.
Men den primære ting er at Sir Alex skriver under på sin nye kontrakt og forbliver hovedmanden for de næste par år, da han er en fantastisk manager.
Dette må være hans største kamp siden han kom til klubben, men han har enhver United fan bag ham imod hvad der ser ud til, at være beskidte tricks,” sagde Thomas ligeledes til Manchester Evening News.

Forrige artikel

IMUSA med klar besked til Coolmore

Næste artikel

Keegan ser frem til at møde United

ANNONCE