Keown: Jeg kunne havet valgt United

Martin Keown er forsvarsspillere hos Manchester Uniteds rival, Arsenal, men det ville han måske ikke havet været, hvis han havde taget en anderledes…

Martin Keown er forsvarsspillere hos Manchester Uniteds rival, Arsenal, men det ville han måske ikke havet været, hvis han havde taget en anderledes beslutning for 15 år siden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I 1989 blev Martin Keown nemlig kontakter af Manchester United og Sir Alex Ferguson, og de stillede ham det spørgsmål, om han var interesseret i at spille for Manchester United.

Det takkede Martin Keown nej tak til, selvom han var fast besluttet på at forlade Aston Villa.
Men siden da blev han Arsenal-spiller, hvilket han stadig er i dag, og han er glad for at være det.

“Det skete ikke, men måske er det lige så godt for The Gunners-Fansene, som det er for mig – Jeg elsker at spille i Arsenal,” sagde Martin Keown til Sublime Football.

Om Manchester Uniteds fans skal være glade eller ulykkelige over, at Martin Keown ikke valgte at blive Manchester United-spiller, det er vidst op til den enkelte at vurdere…

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ronaldo: Spark mig endelig ned

Næste artikel

Beckham: Jeg savner Manchester

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share