Ronaldo: Spark mig endelig ned

Cristiano Ronaldo accepterer, at han må ned og ligge i græsset flere gange igennem kampene, når han står overfor de brutale engelske forsvarsspillere i…

Cristiano Ronaldo accepterer, at han må ned og ligge i græsset flere gange igennem kampene, når han står overfor de brutale engelske forsvarsspillere i Premier League.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ronaldo har, på trods af en fin velkomst af United fans, fået en afskyelig velkomst af modstandernes fans, som ofte pifter efter ham, når han ahr bolden, da de mener, at han falder for let.

“Når forsvarsspillere forudser, at der er en spiller, som kan skabe farlige chancer, så prøver de at stoppe ham uanset hvad, og ofte betyder det en masse frispark.
Når forsvarsspillere bliver så aggresive, så viser det bare, at de er bange for spilleren, fordi han er hurtig og stærk,” udtaler Ronaldo ifølge Sporting Life.

Ronaldo kom til United i august med en prislap på over 120 millioner kroner for den – dengang – 18-årige spiller.
Nu er Ronaldo et år ældre og fået lidt mere erfaring i England:

“Det var en stor chance i mit liv at komme til Manchester United.
Både klimamæssigt, madmæssigt og, selvfølgelig, fodboldmæssigt.
Spillet er meget hurtigere i England og meget mere fysisk, så det er nødvendigt, at tilpasse sit spil.
Jeg har arbejdet meget på det, siden jeg kom til United, og med så erfarne spillere ved min side, ahr jeg forbedret mit spil,” kommer det fra portugiseren, som blev skiftet ind i onsdagens Champiosn League brag i hans hjemland mod FC Porto.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Urawa Reds klar

Næste artikel

Keown: Jeg kunne havet valgt United

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share