Kilde: Sneijder skal selv tage initiativet

Inter Milans præsident, Massimo Moratti, holder fast ved, at der ikke bliver tale om et skifte for Wesley Sneijder. Men en kilde tæt på klubben fortæller…

Inter Milans præsident, Massimo Moratti, holder fast ved, at der ikke bliver tale om et skifte for Wesley Sneijder. Men en kilde tæt på klubben fortæller ifølge Daily Star, at Sneijder kan komme af sted, hvis han selv anmoder om at blive solgt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Hvis Wesley Sneijder vil til Manchester United, så kan han få det til at ske. Men han er nødt til at tage initiativet, fordi Inter virker overbeviste om, at han ikke skal nogle steder,” siger kilden.

“De kan dog ende med ikke at have noget valg andet end at sælge ham for en høj pris, hvis han gør det klart, at han gerne vil væk.”

Sir Alex Ferguson har tidligere været ude at sige, at der ikke er nye spillere på vej ind i Manchester United.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson klar til at sælge Diouf

Næste artikel

United til salg - I Singapore

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share