Kluivert følger gerne van Gaal

Patrick Kluivert roser hans hollandske chef, og indrømmer han gerne rejste med Louis van Gaal til Old Trafford.

I slutningen af 90’erne jagtede Sir Alex Ferguson en af Europas bedste og mest målfarlige unge angribere, men hollandske Patrick Kluivert takkede pænt nej tak til United dengang. Nu kan han være på vej til Old Trafford, dog ikke som angriber men som assistent for Louis van Gaal.

Meget tyder nemlig på, at det bliver den nuværende hollandske landstræner Louis van Gaal, der efter sommerferien skal styre United mod nye titler. Og med sig kan han få Kluivert, der pt fungerer som assistent på det hollandske landshold. Kluivert er i hvert fald klar til at rejse med.

– Selvfølgelig vil jeg tage jobbet, hvis han vil have mig med, det er uanset hvor i verden det er. Jeg elsker at arbejde sammen med ham. Det betyder ikke noget hvilken klub det er, jeg ville være beæret over at arbejde sammen med ham igen. Men nu skal vi til VM og forhåbentlig klarer vi det godt, derefter ser vi hvad der sker, også med mig selv, siger Kluivert i følge Daily Mail.

Den tidligere hollandske bomber er fuld af lovord om hans gamle chef fra Ajax-dagene. Han husker hvordan han selv fik chancen som ung knægt, og fremhæver netop denne kvalitet hos van Gaal.

– Han kan godt lide at give unge spillere chancen hvis de er klar. Det betyder intet hvor gammel du er. Han ville være mit første valg som chef i alle klubber, specielt de store klubber rundt omkring, lyder det fra Kluivert.

I følge Daily Mail vil Louis van Gaal medbringe Kluivert og et par folk mere, og samtidig gøre plads til nogle af klubbens egne folk. Frans Hoek kan blive ny målmandstræner, Jos van Dijk ny fysioterapeut og Max Reekers ny analytiker.

Men van Gaal vil altså også gøre plads til Giggs som assistent, og vil i følge Daily Mail gerne have folk som Paul Scholes, Nicky Butt og Phil Neville med omkring hans stab. Så der kan altså være lagt op til en blanding af class of 92 og lidt hollandsk total-fodbold på Old Trafford efter sommerpausen.

Forrige artikel

Søndagens rygter

Næste artikel

Ferdinand fortsætter karrieren

ANNONCE