Søndagens rygter

Der er masser af rygter denne søndag, og aviserne tror fortsat på United vil gå ud og bruge mange penge til sommer.

Mens der skrives meget om hvem der skal være Uniteds nye manager, er der også plads i aviserne til lidt spillerrygter. Medierne er fortsat enige om, at United vil gå ud og bruge 100 – 150 millioner pund i løbet af sommerens transfervindue, for igen at kunne være en seriøs kandidat til titlen.

Her er et udsnit af de vigtigste United-rygter fra i dag.

Daily Mirror skriver, at Louis van Gaal allerede skulle have afleveret en liste med navne på spillere han gerne så i United efter sommerpausen. Avisen mener helt sikkert at vide, at det bliver den rutinerede hollandske manager, som skal stå i spidsen for United.

Van Gaal skulle angiveligt være ude efter Mats Hummels, Toni Kroos, Marco Reus og Kevin Strootman, og har angiveligt allerede bedr Ed Woodward om at gå i gang med at arbejde på disse handler.

Kevin Strootman er skadet indtil januar, men van Gaal skulle se ham som den nye dynamo på midtbanen, og er klar til at vente til vinter for at få den rette mand ind. United jagtede Strootman sidste sommer, inden han skiftede til Roma.

Marco Reus og Toni Kroos er kendte navne på rygtebørsen, og efter Sir Alex Ferguson i går blev set sidde ved siden af deres agent under kampen mod Norwich, har rygterne taget fart igen. Van Gaal skulle have godkendt jagten på de to tyskere.

Hollænderen solgte selv Mats Hummels til Dortmund, da han var chef i Bayern München, noget han skulle fortryde. Han ser Hummels som den perfekte erstatning for Vidic og Ferdinand, også selv om prisen skulle runde de 30 mio pund.

Flere engelske medier skriver i dag, at Liverpool skulle have vundet kampen om Adam Lallana. Den offensive midtbanespiller har været en af de helt store profiler hos Southampton i denne sæson, og nu skulle Liverpool altså føre kapløbet om hans signatur.

Sead Kolasinac er nok ikke et navn der siger de fleste United-fans noget. Men den 20-årige Schalke-back skulle angiveligt have et tilbud fra United liggende klar, hvis han ønsker at skifte fra den tyske storklub.

 

Forrige artikel

- Ikke nemt at smide Mata på bænken

Næste artikel

Kluivert følger gerne van Gaal

ANNONCE