Køb jubilæumsbogen i Odense og Aarhus

Søndag den 16. december kan du i forbindelse med kampen mellem United og Liverpool sikre dig “Sammen om United i 15 år” på Kick Off i Odense og Tir Na Nog i Aarhus. Begge steder får du en gratis fadøl, hvis du køber bogen.

Manchester United mod Liverpool sammen med ligesindede, en uges tid til juleaften og et fedt tilbud på OldTrafford.dk’s nye jubilæumsbog. 

Der er lagt i kakkelovnen til en potentiel rigtig god tredje søndag i advent for alle dem, der har lyst til at se United-bold på enten Kick Off i Odense eller Tir Na Nog i Aarhus. For alle dem, der vil være med til at vise, at vi stadig er sammen om United, selvom spil og resultater ikke flyder. 

Begge steder vil vi være tilstede med vores nye bog, som du kan betale for via MobilePay – og så kvitterer både Kick Off og Tir Na Nog med en gratis fadøl. 

Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig ved at clicke på linket for henholdsvis Odense og Aarhus

Hvordan kan du ellers få fat i bogen? 

Hvis du ikke kan vente helt til den 16. december, kan du med det samme bestille jubilæumsbogen via vores hjemmeside. Så snart vi har bestilling og betaling fra dig, sender vi den med posten. Og hvis du skynder dig at bestille bogen inden lørdag den 8. december, betaler vi ovenikøbet portoen for dig, så prisen kun er 100 kroner. Derefter stiger den til 129,-. 

KØB JUBILÆUMSBOGEN “SAMMEN OM UNITED I 15 ÅR” TIL ÅBNINGSTILBUDET HER 

Alternativt kan du også købe den på Den Glade Gris i København i forbindelse med ALLE Uniteds kampe i december. Blandt andet mod Arsenal i aften, onsdag den 5. december.

Her er prisen 100 kroner. 

Hvad er det for en bog? 

Det er en bibel for den passionerede fan, der indeholder portrætter af både spillere og fans, sæsongennemgange, sanghæfte, alfabet, eksklusive interviews og et bud på den bedste røde startopstilling i perioden 2003-2018. 

Vi har blandt andet besøgt Manchester United-legenden Ole Gunnar Solskjær i Molde i Norge til et eksklusivt interview. Og vi har snakket med MUST om, hvordan udsigterne er i forhold til at komme af med Glazer-familien. 

Forrige artikel

5. dec: Den sympatiske spanier, der elsker United

Næste artikel

Startopstilling mod Arsenal: United uden Pogba og Lukaku

ANNONCE