Kongelig åbning af træningsanlæg

Gennem det seneste halve år har vi på OldTrafford.dk fulgt nøje med i udviklingen af det træningsanlæg, som Manchester United og Walt Disney tilbage i…

Gennem det seneste halve år har vi på OldTrafford.dk fulgt nøje med i udviklingen af det træningsanlæg, som Manchester United og Walt Disney tilbage i august besluttede skulle ligge i den berømte forlystelsespark i Paris.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nu er anlægget så blevet anlagt, og så er det bare op til Manchester United Soccer Schools, at få aktiveret mange af de unge gæster i forlystelsesparken.
Konceptet går ud på, at forældrene kan sende deres barn på fodboldskole i en dag under deres ophold i Disneyland.

Den nye “forlystelse” blev igår åbnet af selveste Kongen, Eric Cantona, samt repræsentatnter fra Manchester United, heriblandt Sir Bobby Charlton og de franske spillere i klubben, Louis Saha, David Bellion, Mikael Silvestre og så en enkelt englænder, Wes Brown.

Eric Cantona tog som sædvanlig al opmærksomheden, da han trådte op sit nye hjemløse look, som han også viser i den nye Nike reklamefilm, hvor Cristiano Ronaldo iøvrigt også medvirker.

Du kan læse mere om fodboldskolen på Disneylands danske hjemmeside:
DisneylandParis.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pressen forudser United-aktivitet på transfer-markedet

Næste artikel

Kongen: United er tilbage!

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share