Pressen forudser United-aktivitet på transfer-markedet

Den første engelske avis, som melder om Manchester United-aktivitet på transfer-markedet er News of the World. Avisen påpeger, at Manchester United og Sir…

Den første engelske avis, som melder om Manchester United-aktivitet på transfer-markedet er News of the World. Avisen påpeger, at Manchester United og Sir Alex Ferguson vil spendere £14 millioner på en dobbelt-aftale for Ajax-midtbanespileren, Rafael van der Vaart, og Hatem Trabelsi fra samme klub.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Avisen mener også, at United er ved at kigge nærmere på Roma-forsvarsspilleren Jonathan Zebina.

Samtidig med disse indkøb, så mener News of the World, at Diego Forlan og Nicky Butt vil blive solgt for £5 millioner hver. Butt skulle eftersigende skifte til Birmingham for den sum.

Sunday Mirror og Daily Mirror mener, at Rafael van der Vaart ikke vil skifte til Manchester United, men derimod til Barcalona, da hans mor er fra Barcelona-området. Dette er et rygte, som vi tidligere har nævnt på OldTrafford.dk.

Alt i alt, hvis man tror på de engelske aviser, så vil Manchester United lave nye indkøb for mange millioner engelske pund, imens de også vil sælge spillere som engelske Nicky Butt og Diego Forlan fra Uruguay.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van der Vaart pririoterer Barca højest

Næste artikel

Kongelig åbning af træningsanlæg

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share