Konkurrencen fortsætter

Den Glade Grus udlodder en rejse til Old Trafford i april. Til den vigtige kamp imod Benfica startede Den Glade Gris en stor konkurrence, hvor præmien er…

Den Glade Grus udlodder en rejse til Old Trafford i april.

Til den vigtige kamp imod Benfica startede Den Glade Gris en stor konkurrence, hvor præmien er en tur til Manchester Uniteds kamp imod Middlesbrough den 21. april 2007.
Når man køber fadøl til Manchester Uniteds kampe i december og januar på Den Glade Gris, så vil man modtage et lod i konkurrencen, som sker i samarbejde med MUSCSB & OldTrafford.dk.

Præmien

Præmien indeholder kampbillet og 3 hotelovernatninger på et tre-stjernet hotel i Manchesters centrum inkl. morgenmadsbuffet til en værdi af ca. 2300 kroner.

En fadøl koster kun 20 kroner på Den Glade Gris under kampen og en time før, såfremt man er iført Manchester United-trøje. Husk at gemme loddet til lodtrækningen.

For at deltage i konkurrencen er der følgende regler:

 • Man skal være iført United-trøje for at få lod
 • Man skal være medlem af MUSCSB (100 kroner for resten af indeværende sæson, se www.manutd.dk)
 • United-trøje og medlemsbevis skal huskes til lodtrækningen, hvor man skal være tilstede
 • Dato for lodtrækningen
  Der er endnu ikke dato for lodtrækningen, men denne vil blive afholdt i slutningen af januar eller i starten af februar. Mere information om dette indenfor få dage.

  Til vinderen
  Vinderen af lodtrækningen får desuden muligheden for at købe en ekstra billet til én ven eller familiemedlem, denne skal også være medlem af MUSCSB.

  Konkurrencen er allerede indledt!

  København
  Den Glade Gris 100% sikkert at den vises
  Lille Kannikestræde 3
  1170 København K
  Priser: 20 kroner for en fadøl 1 time før og under kampen – Hvis du er i United-trøje. Ellers 25 kroner. Udenfor tidsrummet kan du få 2 fadøl for 69 kroner. Shots: 10 kroner.
  Kort

  📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

  ➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
  Læs mere om konkurrencen her

  Forrige artikel

  Kampen om håneretten

  Næste artikel

  Ronaldo månedens spiller

  ANNONCE