Landsmænd opfordrer Hummels til United-skifte

Det giver god mening for Mats Hummels, hvis han skifter til Manchester United. Det mener Franz Beckenbauer og Dietmar Hamann.

Mats Hummels bliver kædet sammen med et skifte til Manchester United til sommer. 

Og spørger man to af Hummels landsmænd, FC Bayern-legenden Franz Beckenbauer og den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann, er det på tide, at den 26-årige tysker skifter Bundesligaen ud med Premier League. 

– Hummels er som 26-årig i sin bedste alder i forhold til at skifte til England. Jeg kan virkelig godt forstå, hvordan han tænker, siger Beckenbauer ifølge Manchester Evening News. 

Han bakkes altså op af Dietmar Hamann, der mener, at Hummels vil have godt af at skifte til et United-hold med Louis van Gaal ved roret. 

– Han er interessant for mange klubber. Han har spillet rigtigt godt for Dortmund, men en transfer giver mening for begge parter, siger Hamann til Goal.com og fortsætter. 

– Han har gjort det hele med Dortmund. Han er på et punkt (i sin karriere, red.), hvor han har brug for en ny udfordring. Van Gaal vil have ham, og United mangler en, der kan være med til at bygge spillet op. 

Mats Hummels åbnede tidligere på sæsonen op for et sommerskifte. 

Det sker i kølvandet på en skuffende sæson for Dortmund, der i en periode indtog sidstepladsen i Bundesligaen. 

Forrige artikel

Young kræver en god afslutning på sæsonen

Næste artikel

Hummels overvejer sin fremtid

ANNONCE