Young kræver en god afslutning på sæsonen

Ashley Young fortæller, at han kan genkende tidligere tiders store United-hold med de præstationer, holdet har leveret den seneste tid.

Manchester United har før været kendt for at ramme topformen, når sæsonen rammer den afgørende fase. Så selvom det umiddelbart kun er Louis van Gaal, der tror på mesterskabet, er Young glad for at holdet med de seneste præstationer har gode muligheder for at slutte i toppen.

– Det er dejigt at vinde, men det handler mest af alt om momentum på denne tid af sæsonen. I mange sæsoner har United ramt topformen på dette tidspunkt, og vi viser også lige nu, hvor stærke vi kan være, udtalte han efter Aston Villa kampen ifølge manutd.com.

– Det er ikke kun sejrene, men også måden vi kontrollerer kampene på, der er god. Mod Aston Villa viste vi, at vi kunne kontrollere fra start til slut. Ikke kun i boldbesiddelse, men vi kom også i feltet og skabte chancer. Det skal vi fortsætte med.

Englænderen har været en af de bedste spillere i denne sæson, og da han blev skiftet ud mod Aston Villa, rejste fansene på Old Trafford sig da også og viste deres påskønnelse.

– Det er altid rart med en stående ovation. Fansene har været fantastiske, og vi ønskede at give dem en god præstation, give dem nogle mål og hente de tre point.

Forrige artikel

Herrera sigter efter at blive længe på Old Trafford

Næste artikel

Landsmænd opfordrer Hummels til United-skifte

ANNONCE