Laudrup forventer sultent Manchester United-hold

Swanseas manager Michael Laudrup forventer at Manchester United er sultne efter revanche når de to hold igen mødes lørdag aften.

På lørdag gæster Swansea igen Old Trafford blot en uge efter at de slog Manchester United ud af FA Cuppen på selvsamme bane.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Siden da har United også måtte se sig slået i liga cuppens første semifinale, så derfor venter Swanseas danske manager Michael Laudrup et ekstra tændt United-hold på lørdag.

– Manchester United vil komme ud og virkelig give os kamp. Det her er en kamp de vil vinde. Det er en kamp som de skal vinde, så det skal vi være beredt på, siger Laudrup forud for kampen.

– Jeg tror ikke Uniteds spillere kan lide hvad de i øjeblikket læser og hører om deres negative rekorder, så jeg er sikker på det bliver en meget svær kamp for os.

– Men fodbold kan ændre sig på kort tid. Hvis de slår os, vinder deres næste kamp og så slår Sunderland i returkampen, så er de pludselig tilbage nær top 4 i ligaen og har en finale på Wembley, siger Michael Laudrup til Sky Sports.

Trods troen på at der stadig kan findes optimisme i Uniteds trup, så mener danskeren dog stadigvæk at hans hold har en chance mod det formsvage United-mandskab.

– Vi har vist at det er muligt at vinde der. I de sidste kampe har vi spillet med stor selvtillid og vi manglede bare den sejr. Nogle gange kommer sejren når man mindst venter det, og for os kom den på Old Trafford. På den ene side ser det som muligt (at vinde, red.). Men på den anden side, så er det også en langt mere vanskelig kamp end sidste uge, forudser Michael Laudrup.

Manchester United og Swansea mødes klokken 18:30 lørdag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Avis: Spillere undrer sig over Moyes

Næste artikel

Moyes nomineret til Månedens Manager

ANNONCE