Lazio-ejer er muligvis klar til at slippe Milinkovic-Savic

Lazios Sergej Milinkovic-Savic er i et stykke tid blevet rygtet til Manchester United. Der er nu kommet nyt i sagen, idet Lazio-ejer, Claudio Lotito, har afsløret, at han er klar til at sælge topspillere, der har ambitioner om et skifte til en større klub.

Claudio Lotito ønsker at hjælpe store spillere i Lazio-trøjen videre, hvis det er et ønske i deres karriereplaner. Det fortæller han ifølge footballitalia.net. 

Lotito sætter ikke navn på, hvilken spiller han decideret udtaler sig om. Meget kunne dog tyde på, at der er tale om Milinkovic-Savic, der er den helt store stjerne i klubben. 

– I denne klub har jeg skabt en familieatmosfære. Derfor er jeg også klar til at hjælpe nogen, hvis de kommer til mig med et kariereproblem, udtaler Lazio-ejeren blandt andet.

– Det er normalt, at topsspillere har ambitioner om at spille i de største klubber. Der er vi ikke endnu, og hvis en spiller kommer til mig som en søn, synes jeg, at det er unfair, hvis jeg er med til at frarøve ham en sådan mulighed. 

Claudio Lotito har tidligere været berygtet for ikke at ville sælge sine stjerner, medmindre han bliver præsenteret for abnorme summer. Noget kunne dog tyde på, at han har ændret tankegang.

I øjeblikket rygtes det, at United er klar til at betale 670 millioner kroner for Milinkovic-Savic.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

Rojo og Smalling starter mod Spurs

Næste artikel

Martial viste tænder i United-sejr

ANNONCE