Le Tissier: Ufatteligt

Southampton-legenden Matthew Le Tissier forstår næsten ikke, at van Persie nu er skiftet til Manchester United.

Efter lang tids spekulation blev det i dag endelig offentliggjort – Robin van Persie skifter til Manchester United på en fire-årig aftale. Det er første gang, en Arsenal-spiller tager turen mod den røde del af Manchester, siden Viv Anderson gjorde det i 1987, og det har fået Matthew Le Tissier til at spærre øjnene op.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er virkelig utroligt. Jeg troede virkelig ikke, at vi ville se Arsenal sælge deres bedste spiller til Manchester United med alt det, der er foregået mellem Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson i løbet af årene, siger Southampton-legenden til Sky Sports.

Le Tissier, der nu giver den som ekspert på netop Sky Sports, vurderer, at der ikke har været andre klubber, der har villet matche Arsenals krav til overgangssummen.

– Jeg havde virkelig ikke set den komme. Det må være den eneste klub, der har stillet med nok penge til at friste Arsenal. Hvis en udenlandsk klub havde budt det samme beløb, er jeg sikker på, Arsene Wenger hellere ville have solgt ham til dem i stedet for en af de nærmeste rivaler.

Skaderne forhåbentlig ovre
Van Persies skadeshistorik taler for sig selv, og som United-fan kan man godt blive bekymret for, om “De Røde Djævle” mon har fået fingrene i Owen Hargreaves nummer to. Den bekymring deler Matthew Le Tissier, der håber det bedste for van Persie:

– Han har haft 18 udmærkede måneder, og for spillerens skyld håber man jo, at han får endnu en skadesfri sæson. Han har et fantastisk talent, og vi vil alle gerne se de bedste spillere på banen, så ofte de kan. Forhåbentlig har han fået styr på problemerne med skader. Teknologien på det område har udviklet sig voldsomt i løbet af årene, og forhåbentlig har det hjulpet ham, siger Le Tissier.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nani og Chicharito skal ingen steder

Næste artikel

Wenger: Han ville væk

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share