Lindegaard: De erfarne går forrest

Anders Lindegaard mener, at det er tydeligt at se, at truppens erfarne spillere går forrest, når sæsonafslutningen nærmer sig.

Selvom der er et stort, gabende hul mellem nummer et og nummer to i Premier League, er intet afgjort endnu, mener Anders Lindegaard. Der er stadig masser af point at spille om.

– Selvfølgelig er det en god position at være i, men det må vi ikke tænke på. Jeg synes, man kan mærke det i holdet nu, især hos de mere erfarne spillere, at vi bevæger os mod slutningen af sæsonen, hvor alle medaljer bliver uddelt, siger han ifølge klubbens officielle website.

– Fra Rio, GIggsy, Scholes og Vida, man kan virkelig føle det med de spillere, som har prøvet det før og se, hvor beslutsomme de er, og hvor vigtigt det er for dem.

Hævn mod Sunderland-fans

Lindegaard kan desuden tydeligt se, hvad det betyder for Uniteds young guns at have nogle garvede spillere at læne sig op af.

– De yngre og mindre erfarne spillere prøver at lade dem [de erfarne] lede os i den rigtige retning ved hver dag at minde os om at være skarpe, ikke slappe af og blive ved, siger han.

Næste opgave bliver mod Sunderland på Stadium of Light. Stedet, hvor United fik meddelelsen om Agüeros mesterskabsmål sidste år. Og stedet, hvor hjemmeholdets fans jublede over netop det mål. Det minde betyder ekstra brænde på motivationsbålet.

– Når man har sådan en oplevelse, og du føler, noget er imod dig, fx fansene i Sunderland, kan vi forhåbentlig huske det og bruge det på en positiv måde i weekenden.

Kampen mod Sunderland fløjtes i gang på lørdag kl. 13.45. 

Forrige artikel

Video: Van Persie og Rooney på pletten

Næste artikel

Fletcher på vej tilbage

ANNONCE