Lingard vil efterligne Class of ’92

Jesse Lingard håber, at han, Marcus Rashford, Paul Pogba kan efterligne præstationerne fra Uniteds legendariske Class of ’92.

David Beckham, Paul Scholes, Gary Neville med flere kom alle igennem Uniteds akademi i årene omkring 1992, og de blev kendt som Class of 92.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Præcis som dem spillede Paul Pogba og Jesse Lingard sammen på Uniteds ungdomshold, mens Marcus Rashford er et af de seneste talenter fra akademiet. Jesse Lingard håber, at de sammen kan skrive historie – ligesom fortidens United-legender.

– De kom igennem rækkerne sammen men min årgang gik lidt mere sine egne veje. Så at have en anden United-dreng i Marcus Rashford og Paul Pogba, der har været siden 16-års alderen. Vi ønsker bare at efterligne, hvad de opnåede, siger Lingard til BBC.

Jesse Lingard fik sin debut for United som 21-årig men det har taget ham noget tid for alvor at slå igennem på førsteholdet. Gennembruddet er kommet i denne sæson, hvilket glæder englænderen.

– Jeg tror på mig selv. Detfår mig til at spille uden pres, og jeg nyder at være på bolden. Spilletid, mål og assists giver mod til mere, og det nyder jeg godt af lige nu.

Jesse Lingard scorede i sidste uge sit første landskampsmål for England, da Holland blev besejret 1-0.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Martial rygtes atter væk fra United

Næste artikel

Sergio Romero er ude i ugevis

ANNONCE