Liverpool skræmmer ikke Moyes

David Moyes ser frem til Liverpools besøg med selvtilliden i orden. Formen er god, mener skotten.

For første gang siden 2002 ser Liverpool ud til at slutte foran Manchester United i Premier League, og som ubesejret i ligaen i hele 2014 virker The Reds til at være i noget bedre forfatning end United før søndagens brag.

Liverpools stærke stime får dog langtfra David Moyes til at ryste i bukserne.

– Positive resultater i de kommende kampe vil gøre en stor, stor forskel for vores sæson. Vi går efter sejren, og jeg håber vi viser vores format. Vi har gode muligheder for at vinde. Det har spillerne bevist den seneste tid, vurderer Moyes ifølge manutd.com.

– Hvis vi ser bort fra Olympiakos-kampen, synes jeg generelt set, at vi har spillet godt. Hvis vi glemmer alt om den kamp, har vi ikke vist dårlig form i en lang periode og hentet gode resultater undervejs. Nu har spillerne alletiders chance for at vise, at de gør fremskridt. Vi spillede godt mod West Bromwich, og jeg synes, der er tegn på bedring.

– På udebane har vi været fint kørende, men på Old Trafford har det haltet. Vi har skabt chancerne, men vi har ikke sparket dem ind. Jeg håber vi kan få rettet op på det i de resterende kampe. Vi går efter at komme i Europa, det har vi gjort hele tiden, og vi kan vinde de kampe, som skal til for at kvalificere os.

I september lykkedes det Moyes’ tropper at besejre Liverpool 1-0 i Liga Cuppen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Liverpool

Næste artikel

U18: Nederlag i Newcastle

Relaterede artikler
Total
0
Share