Liverpool undskylder smagløst tweet

Liverpool har sendt en uforbeholden undskyldning til Manchester United, efter klubbens officielle Twitter-profil torsdag gjorde grin med München-ulykken.

Bølgerne går altid højt, når Manchester United møder Liverpool, men i går gik sidstnævnte i den grad over stregen på Twitter. Og det undskylder Merseyside-klubben nu for. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Således opfordrede Liverpool deres fans til at komme med tre ønsker på sange, der skal spilles forud for søndags rivalopgør, hvorefter en Liverpool-“fan” foreslog Frank Sinatra – Come fly with me, Eric Idle – Always look on the bright side of life og I like to move it. 

Det fik højt overraskende Liverpool til at svare tilbage: “Har du smugkigget på omklædningsrummets ipod?” 

Idles sang er af smagløse Liverpool-fans senere blevet til “Always look on the runway for ice”, mens sang nummer tre i visse kredse er blevet til: “I like to Münich, Münich”. 

Liverpool undskylder nu uforbeholdent for det groteske tweet, der blev fjernet efter kort tid i går. 

– Liverpool Football Club reagerede hurtigt for at udbedre den fejlagtige vurdering, som i går blev foretaget på den officielle Twitter-profil som svar på et usmageligt og upassende tweet. Klubben reagerede prompte og fjernede tweetet, skriver Liverpool i et statement til Manchester Evening News. 

– Vi undskylder, uforbeholdent, for enhver forargelse, som fejlen udløste, fortsætter Liverpool, der samtidig igangsætter en intern undersøgelse. 

En talsmand fra United slår i dag over for avisen fast, at de engelske mestre tager mod undskyldningen. 

Otte United-spillere og 15 andre personer omkom, da Manchester Uniteds fly forulykkede på en startbane i München i februar 1958. 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Under luppen: Uniteds Champions League-modstandere

Næste artikel

Athletic afviser United-bud

ANNONCE