Lukaku: Ligeglad hvor jeg spiller

Manchester United-angriberen Romelu Lukaku er ligeglad med, om han spiller i front eller på kanten, så længe han får spilletid.

Siden Ole Gunnar Solskjær har overtaget trænersædet i Manchester United har Marcus Rashford været foretrukket i angrebet fremfor Romelu Lukaku. Den belgiske angriber har dog fået spilletid på højrekanten, selvom det næppe er Lukakus foretrukne position.

Ifølge belgieren selv betyder det dog ikke det store, om han spiller på toppen eller på kanten.

– Til venstre, til højre eller på toppen betyder ikke noget for mig. At spille for United er ære, og jeg forsøger bare at gøre mit bedste, uanset hvilken position jeg spiller, siger Romelu Lukaku ifølge Uniteds hjemmeside.

– Hvis det er i højre side, forsøger jeg at skabe chancer, som jeg gjorde mod Liverpool, og hvis det er på toppen, forsøger jeg at score mål. I sidste ende forsøger jeg bare at hjælpe mine holdkammerater og at vinde kampe. Så længe manageren vil bruge mig, gør jeg mit bedste for at hjælpe holdet. Vi har en række skader, men vi må blive ved at have en positiv mentalitet, siger angriberen. 

Med masser af spillere ude med skader til kampen mod Crystal Palace er det sandsynligt, at Romelu Lukaku får endnu en kamp fra start onsdag aften.

Forrige artikel

Solskjær er opmærksom på Palaces omstillinger

Næste artikel

Blog: Post-Mourinho syndromet

ANNONCE