Lukaku sendte United i kvartfinalen

To scoringer af Romelu Lukaku var nok til en 2-0-sejr til Manchester United ude mod Huddersfield, der sender United i kvartfinalen af FA Cup.

Lørdag aften var Manchester United tilbage i aktion, da de mødte Huddersfield på udebane i FA Cup. Jose Mourinho havde valgt at spare David de Gea, Antonio Valencia og Phil Jones, mens Paul Pogba var ude med sygdom.

Derfor var det et United-hold uden en håndfuld af de sædvanlige startere, der skulle forsøge at spille sig i kvartfinalen af den traditionsrige pokalturnering. United fik dog en perfekt start på kampen. Der var ikke engang spillet tre minutter, da Lukaku blev spillet fri i dybden, viftede en forsvarsspiller væk og lagde bolden i nettet til 1-0.

Efter føringsmålet fulgte ti minutter med konstant Huddersfield-pres. Huddersfield følte sig snydt for et straffespark, da Smalling havde hånd på bolden i feltet, og Tom Ince havde en stor mulighed for at udligne. United-forsvaret holdt dog stand og kom bedre med i kampen efter det første kvarter.

Med en central midtbane, der talte Matic, McTominay og Carrick, havde United dog problemer med at styre spillet og skabe chancer. Dog kom Huddersfield heller ikke for alvor tæt på at udligne, og 1-0-føringen holdt til pausen.

Lige før pausen troede United dog, at de havde gjort det til 2-0, da Young fandt Mata, som driblede udenom Lössl og lagde bolden i nettet. United-spillerne fejrede målet, men dommeren tog VAR i brug og annullerede scoringen, selvom det i første omgang så ud til, at Mata var onside. Det lignede en kæmpe fejldom af VAR, der ellers har til formål at fjerne dommerfejl fra spillet.

Ti minutter inde i anden halvleg kom United – igen – på 2-0, og denne gang stod VAR ikke i vejen. United slog kontra, da Alexis Sanchez spillede Lukaku fri i dybden, og belgieren gjorde det til 2-0, og United var på vej i kvartfinalen.

Efter 2-0-målet forsvandt spændingen fra opgøret, og United havde styr på kampen. Sejren kom aldrig i fare, og United tog kvartfinalebilletten med en, i sidste ende, sikker 2-0-sejr.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den?