– Luke Shaw bliver fantastisk

Denis Irwin var i en årrække Uniteds faste venstreback, og den evigt stabile irer tror på at Luke Shaw kan overtage den rolle i United.

Luke Shaw har ikke haft det nemt siden skiftet i sommers fra Southampton til United. Et par skader har ødelagt sæsonen for den unge venstreback, der aldrig rigtig har fundet rytmen endnu. Men Denis Irwin har stor tiltro til Shaw.

– Det tog ham lidt tid at falde til og indse hvor stor klubben er. Derfor er det fornuftigt at købe spillere i pre-season. Han havde et par hektiske måneder med VM og han skrev under med os. Det er meget for en 19-årig knægt, siger Denis Irwin til manutd.com.

Denis Irwin spillede selv hele 368 kampe i Premier League for United, og nettede 22 gange, heraf en del på straffespark. Luke Shaw er indtil videre uden mål i de første ti kampe i ligaen for United.

Men irwin har stor tro på at Shaw nok skal slå igennem, og vil blive Uniteds faste venstreback de næste mange år.

– Skader har holdt ham tilbage, han ser vældig stærk ud, husk han altså stadig bare er en dreng. Han bliver en fantastisk spiller for os, det kan jeg love jer. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver det faste valg på venstrebacken de næste år. Han udvikler sig stadig, og det er svært for unge at være stabile, det kommer med alderen, lyder det fra Irwin.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skal David de Gea mon til Melodi Grand Prix?

Næste artikel

Husker du disse januar-handler?

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share