LvG glad for Lingards England-udtagelse

Manchester United-manager Louis van Gaal tror, at Jesse Lingards første udtagelse til det engelske landshold kommer til at gavne den unge kantspiller fremover.

Efter nogle fine præstationer for Manchester United blev Jesse Lingard i løbet af landsholdspausen belønnet med sin første udtagelse til det engelske landshold. Selvom Lingard ikke fik sin debut i testkampen mod Frankrig, er United-manager Louis van Gaal glad på Lingards vegne.

– Jeg er meget glad for det, men det er også gået hurtigt. Det handler også om omstændighederne omkring det, men jeg har ønsket ham tillykke med det. Det er altid godt at se, når spillere udvikler sig, og han bliver belønnet for det, siger Louis van Gaal på dagens pressemøde.

– Selvfølgelig er det meget hurtigt, men når en spiller viser, hvad han kan på et højt niveau, så kan han også gøre det for landsholdet. Nu har han fået hans første erfaring med det engelske landshold, så når han bliver indkaldt igen, har han mere erfaring, og det er en god ting, siger manageren.

Lingard har været på banen – enten fra start eller skiftet ind – i de sidste syv kampe, som Manchester United har spillet.

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Svært at få United tilbage til toppen

Næste artikel

Landstræner: Måske søger Fellaini væk fra United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share