LvG glad for Lingards England-udtagelse

Manchester United-manager Louis van Gaal tror, at Jesse Lingards første udtagelse til det engelske landshold kommer til at gavne den unge kantspiller fremover.

Efter nogle fine præstationer for Manchester United blev Jesse Lingard i løbet af landsholdspausen belønnet med sin første udtagelse til det engelske landshold. Selvom Lingard ikke fik sin debut i testkampen mod Frankrig, er United-manager Louis van Gaal glad på Lingards vegne.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg er meget glad for det, men det er også gået hurtigt. Det handler også om omstændighederne omkring det, men jeg har ønsket ham tillykke med det. Det er altid godt at se, når spillere udvikler sig, og han bliver belønnet for det, siger Louis van Gaal på dagens pressemøde.

– Selvfølgelig er det meget hurtigt, men når en spiller viser, hvad han kan på et højt niveau, så kan han også gøre det for landsholdet. Nu har han fået hans første erfaring med det engelske landshold, så når han bliver indkaldt igen, har han mere erfaring, og det er en god ting, siger manageren.

Lingard har været på banen – enten fra start eller skiftet ind – i de sidste syv kampe, som Manchester United har spillet.

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Svært at få United tilbage til toppen

Næste artikel

Landstræner: Måske søger Fellaini væk fra United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share