Moyes: Svært at få United tilbage til toppen

Den tidligere Manchester United-manager David Moyes tror, at der godt kan gå et stykke tid endnu, før Manchester United er tilbage på niveau med Sir Alex Fergusons United.

Efter Sir Alex Ferguson gik på pension har Manchester United, der ellers er så sejrsvante, ikke løftet et trofæ af betydning. Den nuværende sæson er den tredje i post Alex Ferguson æraen og skal man tro Fergusons efterfølger, David Moyes, kan der komme til at gå længere tid, før United igen er tilbage på toppen.

– Hvem end, der var manager, ville have fundet det svært, og jeg tror, at de kommer til at finde det svært i et godt stykke tid endnu, siger Moyes ifølge The Sun.

– At følge i Sir Alex’ fodspor efter så mange års succes ville have været svært for alle. Det var svært for mig. Jeg var der kun i meget kort tid, og jeg tror, at det er en større opgave – en opgave, der tager længere tid. Jeg tror ikke, at man kan få Manchester United tilbage til toppen hurtigt, siger den tidligere United-manager. 

Efter hans ophold i United tog David Moyes til Spanien for at være træner for Real Sociedad. Skotten blev dog fyret efter omkring et års arbejde, men han mener selv, at han erfaringen har gjort ham til en bedre manager.

– Har det skadet mit ry (efter fyringen i Real Sociedad, red.)? Nej. Det burde have forbedret det, fordi jeg nu har viden om spanske spillere, den spanske liga og en bedre idé om en anden spillestil. Jeg tror stadig, at mine bedste år er foran mig, siger han.

Moyes har udover i United og Real Sociedad en fortid som manager i Everton og Preston.

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cathcart: Vi er stærke defensivt

Næste artikel

LvG glad for Lingards England-udtagelse

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share