Lykkelig målscorer

Det var naturligvis en lykkelig Wilfried Zaha, der efter kampen snakkede med MUTV.

Wilfried Zaha har gjort det glimrende indtil videre på årets pre-season tur, og den unge kantspiller kronede så værket med sin scoring i dagens kamp mod Cerezo Osaka. Det var derfor en glad Zaha, der efter kampen snakkede med MUTV.

– Det føltes skønt. Målet har været på vej på det seneste, og jeg er bare lykkelig for at jeg fik scoret i dag. Det var varmt derude i dag, jeg prøvede at komme ud til bænken og få noget vand hele tiden. Men det er fint at vi får prøvet at spille under disse forhold, for så er det nok lettere når vi kommer hjem til klubben igen, siger Zaha.

Målet til 2-2 kom i dommerens overtid, og sikrede dermed at United ikke skulle tabe for anden gang indenfor få dage til et japansk hold. Men hvad der venter i den nye sæson ved Zaha ikke, det er op til Moyes at bestemme hvor meget spilletid det bliver til.

– Det er op til chefen. Han giver mig masser af spilletid sammen med folk som Welbeck, Giggs, Rio og van Persie. Jeg nyder det, og det er en god måde at komme ind i gruppen på. De har alle fået mig til at føle mig hjemme, de støtter mig, og jeg føler mig som en Manchester United-spiller.

– Spilletid er alt jeg ønsker, og forhåbentlig vil der komme noget af det i den kommende sæson, siger Zaha.

Forrige artikel

Zaha sikrede uafgjort

Næste artikel

Ungt hold til Nordirland

ANNONCE