Ungt hold til Nordirland

United deltager traditionen tro i Milk Cup i Nordirland, og i år sender man et særdeles ungt hold af sted.

I næste uge afvikles den traditionsrige Milk Cup-turnering i Nordirland. United har stolte traditioner her, hvor spillere som Beckham, Neville, Scholes, Giggs, Fletcher, Welbeck og mange flere tidligere har deltaget.

I år har man valgt at gae en særdeles ung trup med til turneringen. Eneste spillere med u18-erfaring er de to keepere Pereira og O’Hara, samt Demetri Mitchell og så den mest kendte af dem alle nemlig Andreas Pereira.

United har en enkelt lånespiller med. Det er angriberen Oliver McBurnie, der til daglig spiller i Bradford. Grundet skader til et par af Uniteds egne unge angribere, valgte man at spørge i Bradford, om man kunne låne en angriber til Milk Cup, og her valgte man at takke ja og sende McBurnie af sted med United.

Selv om de er unge, så er der foruden Mitchell og Pereira, store forventninger til spillerne, da det er en meget talentfuld samling spillere der er på vej op gennem rækkerne i United.

Uniteds kampe ved Milk Cup

Mandag 29. juli – County Antrim.
Tirsdag 30. juli – Strikers FC South Coast.
Onsdag 31. juli – TuS Altenberge.
De to følgende dage er der placeringskampe.

Uniteds trup til Milk Cup:

Joel Castro Pereira, Kieran O’Hara, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Scott McTominay, Jordan Thompson, Joe Riley, Matthew Willock, Demetri Mitchell, Ruari Croskery, Callum Nicholas, Oliver Rathbone, Marcus Rashford, Charlie Scott, Andreas Pereira, Vashiko Dick, Oliver McBurnie.

Forrige artikel

Lykkelig målscorer

Næste artikel

Barcelona dementerer på ny Fabregas-rygter

ANNONCE